Medellin 2007.04.02. 18:21

Lábnyújtás

Hi!

Már kezd nem zavarni a dolog, hogy mindjárt szülök:) Mióta Bence megint ébren van sokat napközben, azóta úgy érzem, hogy kezd szűkös lenni neki a hely! :) Ezt abból gondolom, hogy naponta többször megpróbálja kinyújtóztatni a végtagjait! Leginkább a lábát. Nem rugdos, meg mocorog, meg ugrál, hanem simán nyújtózik! Ez úgy néz ki, hogy nekitámasztja a lábát a hasamnak, és elkezdi szépen nyomni kifelé. Ameddig csak bírja erővel, meg hosszal... Én meg fogom a hasam, és tolom vissza a lábát, hogy ugyan ne szórakozzon már, mert nekem ez nem túl kényelmes, hogy kilép a derekamon. És ezt játszuk 2 napja. Óránként kb. Ő nyomja ki, én meg nyomom be! :)) Tehát, már nem jutunk dűlőre a hasbirtoklás tekintetében, úgyhogy lassan kijöhet már tornázni! :) Épp azon gondolkoztam, hogy ha a terhesség végig olyan lenne, mint az utolsó 1-2 hét, akkor nem tudom hogy bírnék ki 9 hónapot..:)) De ennyit azért simán ki lehet bírni azért pár nappal a szülés előtt.

Ma mégsem mentem leletért, mert útközben el akartam intézni a szemészt is, de kiderült, hogy betegszabin van. Valószínűleg holnap megyek be a helyetteséhez, és akkor hozom el a leletet, mert annyire közel van a 2 hely egymáshoz, hogy nem akarok 2 nap külön bemenni ugyanoda.

A kezem már napközben is lehal magától, ha nem használom, mert pl. megnézek egy filmet. Szörnyű..:(

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr435517786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az apuka:) 2007.04.03. 09:01:47

http://www.momonga.org/ezo-momonga/momojpeg1.html Ilyen lesz a fiam is :)

8249 2007.04.03. 09:26:45

Kerek, mosolygós, és cuki? :))
süti beállítások módosítása