Hi!

Tegnap nagy lépést tettünk előre! Lívia vett nekünk ágyneműgarnitúrát, úgyhogy már van takarónk és rácsvédőnk is; illetve Hédiék átjöttek tegnap, és elhozták Előd kinőtt ruhácskáit!! :)) Köszönöm szépen a fentieket az illetékeseknek! Úgyhogy, már ki is néztem, hogy Bencét miben fogjuk hazahozni a kórházból, bár apjával még nem konzultáltam meg:) Kapott kis sapkácskát is (azt eleve kell vinni a kórházba, azokra a napokra is, amikor még bent leszünk), meg kapott egy pár icipici zoknit is:))) Cicka, tegnap nagy merészen előmászott, és megszagolgatta Elődke cuccait, és fél méterre is megközelítette őt, ami nagy haladás! Nagyon izgatott volt, meg tartott a babától, de ha belegondolok, hogy első alkalommal rémülten elrohant a lakás másik végébe, és elő se bújt onnan többet... Most még a szőre se állt égnek, és a farka se volt vastag, úgyhogy pozitív jelnek vélem. Képes megszokni egy babát, főleg, ha minden nap látja majd!

Ööö, akkor, még ma megyek a MoM Parkba, vagy a Savoya Parkba (hugommal még megbeszélem, ő is elkísér), és veszek még pár dolgot a kórházba, mint kis tusfürdő, fogkrém a DM-ből, fél literes vizek, szőlőcukor, csoki a vajúdásra, lepedő, ágyneműhuzat még Bencének. Bár ajánlották azt is, hogy otthon lévő lepedőt vágjak 2-be, vagy 4-be, az pont pompás lesz, és egyből lesz sok lepedőm, de a mi háztartásunkban van összesen 3 lepedő, és abból 2 körbe gumis:))) Úgyhogy azt a egyet meg nem fogom beáldozni, szép sárga, nemrég vettem (fél éve)! :)) Lassan úgy érzem, hogy teljesen kész vagyok már a szülésre, lassan tényleg megvan minden:)) Azért, ez nem rossz, 10-13 nappal a szülés előtt!! :))

Este tök jól aludtam, néha felkeltem, de egyszer se volt bekeményedve a hasam, foroghattam bármerre!!! Meg is lepődtem! Lehet v.mi kis front volt az elmúlt éjszakákon... Úgyhogy kb. fél 1-től fél 10-ig aludtam, megszakítva ezt fél 8-kor egy kis cickaetetéssel és reggelizéssel. De mivel Süvi is aludt még, nem volt kedvem felkelni, inkább visszafeküdtem. Ja, előtte még hajat is mostam, mert mit csinálnék szombaton kora reggel..?:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr435517781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása