Nem akartam senkit megrémíteni, mert amúgy azt is tudom, hogy miután megszülöm Bencét, azután szánalmasan fogok mosolyogni saját magamon, és az előző bejegyzésemen, de vállalom! :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr235517774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lívia 2007.03.26. 23:31:32

Jucikám, ne má! Ezek csacsiságok!!! Tényleg nem fog olyasmi az eszedbe jutni, hogy pánikbetegség ( a gyűrűt meg húzd le előtte az ujjadról) A fájdalom pedig olyan, hogy nem egyfolytában érzed, hanem kis hullámokban, (akkor pedig mély levegőket kell venni). Csak arra gondolj, hogy olyan könnyű lesz a szülésed, mint amilyen a terhességed is volt! csók

anyu 2007.03.28. 22:07:44

Csibém, nem kell betojni.Különben is olyan egyedi esetben lesz részed, hogy ott leszek veled. És ez azért egészen más lesz, mint 27 évvel ezelőtt. Akkor is ketten voltunk. És én is előre elgondoltam, hogy mi lesz, ha leugrom a szülőágyról, hogy kész, tovább egy percig sem maradok! Ez csak a gondolatok szintjén volt meg, mikor az embernek nincs egyéb dolga, mint képzelődjön és rémítgesse magát. Akkor nem lesz időd ilyesmire,abszolut foglalt lesz az agyad. Ebből kifolyólag teljesen felesleges magadat ilyesmikkel terhelned. Nekem még a hely is ismeretlen volt, egyedül is voltam,te pedig láttad már előre, milyen szép, nyugodt, békés környezetben leszel. Megvannak a homeopátiás szerek, fogom a kezed, mi lehet a gond? A fájdalom kell, az lenne a "baj", ha nem fájna. S ez nem akármilyen fájdalom , nem fejfájás, nem epegörcs.., ez jó fájdalom, mert Bence lesz az eredménye.
süti beállítások módosítása