Medellin 2007.03.25. 23:38

Evészet

Hi!

Ma maratoni evő-délután volt. Szerintem ennyit én még életemben nem ettem egyszerre, és az a legdurvább, hogy nem is lettem tőle rosszul, meg belém is fért...:) Azzal vígasztalom magam, hogy cserébe nem reggeliztem, és nem vacsiztam. Még most sem vagyok éhes...:) Konkrétan 2-re mentünk az étterembe, 1/2 6-ig voltunk ott, utána 6-ra még mentem Líviáékhoz szülinapi tiramisuzni... És Bence mindezt nagyon jól tűrte! Kényelmes nadrágban voltam, és végigaludta szinte az egészet! Pedig ültem sokat, és azt hosszú távon nem szeretni, mert nyomom kicsit... 1/2 8-ra elmentünk Süvivel moziba, na ott már felébredt! (Tényleg, ott is ettem egy kis pattogatott kukoricát, minden gond nélkül...:)) Igaz, kevesebb, mint egy fél zacskót a 2 literesből! Tehát annyira nem volt sok! :) ) Tehát, visszatérve a mozira, szerintem azért kelt fel, mert hallotta a filmet! Ahhoz van hozzászokva, hogy itthon vagyunk, nincs hangos zajforrás, ott meg a dolby digital surround anyámkínja, mindenféle jött minden irányból! :) De azért nem volt ideges miatta, tehát nem rugdosott, ugrált, "hisztizett", csak mocorgott sokat. Aztán visszaaludt, és azóta is alszik.

Tegnap Lola is mindig próbálta kifigyelni, hogy mozog-e, de akkor is aludt, az étteremben szinte végig aludt, alig volt 5 alkalom, hogy mozgott (mármint kb. álmában, 2 rugás, azt annyi) de Reninek sikerült elcsípni egyet! Mert mindig abban reménykedik mindenki, hogy érezhetik mozogni, de nem:)) Ő alszik inkább:))

Ma párszor bekeményedett a hasam, ami kb. 5 alkalmat jelent (lehet volt több is, csak kicsi, amit nem figyeltem meg), de ezek a mai keményedések nem voltak vészesek. Ja, és szedem a magnéziumot továbbra is, de éjszakánként még mindig le vannak merevedve az ujjaim, és napközben is érzem. Lehet hogy azért már jobb, de az is lehet, hogy már megszoktam, ezért egyszerűen nem idegesít, és nem törődöm vele... Mert minek? Pár hét, aztán elmúlik majd magától is:)) De ma még este az ágyban beleolvasok a "nagykönyvbe", és megnézem megint, hogy mi tartalmaz jó sok magnéziumot (mármint kajafélére gondolok), és abból veszek majd jó sokat!

Ja, a könyv! Karcsitól kaptam (mindjárt ide is hozom) :

Tehát: Kismamák és kisbabák új egészségkönyve (Kossuth kiadó)

Írója nincs, mert sokan írták! :) A többi várandóssággal foglalkozó könyvet nem ismerem, de ezt mindenkinek ajánlom, aki babát tervez! A könyv a tervezéstől a gyerek x-edik életkoráig nyújt segítséget. Amikor valamire kíváncsi voltam, vagy szükségem volt v.mire, akkor egyszerűen fellapoztam a könyvet! 485 oldal, úgyhogy minden megtalálható benne! :) Most majd a felkészülés a szülésre, meg a szülés fejezetet fogom átnézni, ha szükségem lesz rá. Külön nem szoktam magam semmivel idegesíteni, csak akkor olvasok róla, ha v.mi miatt úgy érzem szükségem van az infóra. Minél kevesebbet tudok, annál kevesebb dolog miatt kell aggódnom! :) A fontos dolgokra meg már úgyis mindenki felhívta a figyelmemet, meg fel is fogják szüléskor is... (Pl. ne nyomjak, ha azt mondják, hogy most ne, mert akkor szakadhat a gát.) Nekem ennyi infók elegek. Asszem. :)

Na, most lépek, mert v.mi miatt fáradtak érzem magam (lehet a sok kaja)..., és vár az ágy!:)

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr375517772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása