Medellin 2007.03.22. 19:34

Szülinap

Hi!

Most, hogy Dóri felhívta rá a figyelmemet, természetesen boldog szülinapot nekünk:)) Ez is egy fontos adalék lehet, hogy a szülinapomhoz képest mikorra jön meg Bence! Mert akkor mondhatom majd neki, hogy pl. pont 3 héttel az én szülinapom után jöttél, azaz anya akkor 27 éves volt már... Hiába 26 évesen volt várandós...:) Az első gyereknél már 27 voltam, mert ennyit számít 3 hét:))

Megvettem a magnéziumot, meg a Tena betétet, de málnalevél tea nem volt. Bár asszem, Hédi azt szintén ígérgette nekem, úgyhogy lehet tőle megkapom! De azt is kellene már kezdenem inni! Az arra jó, hogy a méhszáj felpuhuljon, és könnyen táguljon szüléskor. Már bocs a naturalizmusért, de ez a blog többek közt erről szól!! :)) A szülést is le fogom nyilván írni, ez tehát semmi ahhoz képest:)) Tényleg, ez jó ötlet! Majd holnap leírom, hogy milyen csodaszerek kellenek a szülés előkészítéséhez, meg a szüléshez! Persze, majd csak akkor, meg utána derül ki, hogy hasznosak voltak-e...:) Úgyhogy holnap homeopátia-tea-olaj leírást tartok az érdeklődőknek! :)) Illetve, hogy nekem is meglegyen, ha a köv. csemetére készülök! Ugyanis véges agyam addigra elfelejti ezeket, így meg csak vissza kell olvasnom! :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr985517770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2007.03.23. 11:55:04

Sógornőm, Te olyan vicces vagy, és olyan bájos a humorod:)! Imádlak:)! Puszi!
süti beállítások módosítása