Medellin 2007.03.21. 16:30

Pihenni kellene

Hi!

Most értem haza a Mogyoródi útról és remélem, hogy többet nem kell már ilyen távolságokat megtenni ebben a hónapban! Pedig nem is én vezettem, hanem anyu vitt! (Bár megjegyzem, hogy nem is a távolsággal, hanem az utak minőségével van a gond. A csütörtöki Sukoró oda-vissza meg se kottyant.) Az volt a gond, hogy Bence már túl nagy ahhoz, hogy ennyit rázkódjon ilyen kis helyen... Minden egyes huppanásnál rémülten kitolta a kis lábát az oldalamon, majd, hogy biztonságban legyen, jól ki is támasztotta. És ezt 5 méterenként, mert kb. Pesten ilyen gyakorisággal vannak úthibák... Amikor piros volt a lámpa, már meg is nyugodott, de amint elindultunk, már "kapaszkodott" is, azaz kitámasztotta magát. Kis pocok, biztos nem volt kellemes neki, de nekem sem! Teljesen kikészültem, mire hazaértünk:) Még kissé hányingerem is lett, de az valószínűleg csak a kellemes pesti - alig szennyezett - levegőtől. Arra kiskorom óta érzékeny vagyok. Mármint a szmogra. Nagyon megérzem, fejfájással és hányingerrel jár... De mióta itthon vagyok, azóta is ugrál, de nem lép ki az oldalamon, mint a kocsiban...:)

Lassan tervezek egy bevásárlást a MoM Parkban. Lívia felhívta rá a figyelmemet, hogy a C&A-ban baromi olcsó és szép (divatos) babaruhákat lehet kapni! Sőt, állítólag akár még jobb áron is, mint a Csengery utcai nagykerben! De még megvárom a táppénzemet, amit állítólag hétfőn utaltak, hogy ne kelljen már megint pénzt kérnem Süvitől, vagy más családtagomtól! :) Lehet még a héten elmegyek!

Amúgy tervezem, hogy lefotóztatom magam Süvivel, és rakok fel képet magamról, hogy most mekkora a hasam kb. 3 héttel a szülés előtt! Meg tervezem, hogy a baba ultrahang képeit beszkennelem apuéknál, és azt is felteszem, hogy lehessen látni, hogy fejlődött a hónapok során! De ezek tervek, nem ígéretek, úgyhogy számon ne kérje azért senki!! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr65517768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása