Medellin 2007.03.18. 23:54

Helyzetjelentés

Hi!

Ma este már tényleg nagyon-nagyon mozgolódik Bence! Majd' kirúgja az oldalamat, de néha azért alszik is szerencsére! Ha a maradék kb. 4 hét is ilyen lesz, akkor tényleg nem árt itthon pihennem majd:) Ma egyszer úgy bekeményedett a hasam, hogy alig tudtam mozogni, és az nem volt túl kellemes. Épp moziból jöttünk haza, és se a gyaloglás, se a kocsikázás nem tett neki jót. Épp elmélkedtem, hogyha egy keményedés ilyen kellemetlen tud lenni, akkor milyen pazar szórakozás lesz a vajúdás, meg a szülés:)) De aztán megbeszéltem Süvivel, hogy megszámlálhatatlanul rengeteg nő túl van már rajta, meg lesz is, és mindenki túlélte. Mármint a fájdalmat. :) Úgyhogy bizakodó vagyok:) Szerencsére ma még mindig nem jött meg a front, úgyhogy továbbra is jól érzem magam, nem fáj semmim, bár pár napja észrevettem, hogy reggelre mintha elgémberedne a kézfejem. Nem tudom, hogy van-e a köze a terhességhez, mindenesetre remélem átmeneti kellemetlenségről van szó.

Még egy adalék a család bővüléséhez, és most nem Bencéről van szó! Balázs megkérte tegnap (ahogy látom épp 1 perccel múlt éjfél, úgyhogy tegnap előtt) Reni kezét, úgyhogy egy sógorral gyarapodunk jövőre! :) Mert az esküvő jövőre lesz, de a gyűrű már Reni ujján van:) Tök jó!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr205517762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása