Medellin 2016.05.12. 11:20

Intro

Hi!

Nagyon sokan szóltatok már, hogy egy hónapja nincs blog, de sajnos ugyanazt tudom mondani, amit mindenkinek ilyenkor: az elmúlt egy hónapban annyi melóm van, hogy reggel leülök az asztalhoz, 6 óra alatt elvégzek 10 órányi melót, aztán felállok, szaladok tovább. Kb fél 7-kor érünk haza, aztán levegőt venni sincs időm, míg a gyerekek ágyba nem kerülnek. Kb 9-kor ülök le a fenekemre. Sajnos ez most egy ilyen időszak, én is szeretném megörökíteni a dolgokat, de, ha szabad 10 percem sincs (nem, hogy egy órám, ami kell erre), akkor nem tudok írni. :/ (És nem csak erre nincs időm. Fél éve nem járok edzésre sem este, mert fizikailag nem bírnám már ezt a hajtást.)

Megpróbálok pótolni, sorba venni az elmúlt időszak eseményeit a naptáram és a fotók alapján. Vagyis inkább külön bejegyzéseket írok, hogy ne legyen túl sok egyszerre, és mindig ki tudjon menni egy adag, ha nem is egyszerre. :) Kb 20 témakört írtam ki a telefonom naptárából, de persze némelyik csak pár mondatos téma.

Egyszer majd a végére jutok ennek is...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr638709724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása