Medellin 2013.11.09. 13:24

Ruhabörze

Hi!

Tavasszal voltunk a Bagolyvár oviban ruhabörzén, és Barbiék mondták, hogy lesz ősszel is. Már nagyon vártam, hogy a téli ruhatárat kicsit felfrissítsük párezer forintért, és sikerült is. :)

A gyerekek már napok óta várták, hogy menjünk a régi napközibe, mert nagyon-nagyon szeretik azt a helyet, és Ili néniéket. Pont akkor érkeztünk, amikor a régi csoporttársuk, és nagy barátnőjük (Viki) is. A gyerekeknek Zoli bácsi most nem készítette elő az emeletet játékra - ahogy én számítottam rá - hanem kiment velük a kertbe. Ami azért volt kicsit necces, mert hűvös volt, fújt a szél, de én nem adtam rájuk kabátot, arra a két perces kocsiútra. (Nem, nem a wc-re is kocsival - csak vásárolni akartam menni a börze után egyből.) Szóval, pulcsiban fociztak, játszottak kint több, mint egy órát, de ők állították, hogy nem fáznak. Én meg nyugodtan böngészhettem addig. :)

Vettem 9 pólót, 2 nadrágot, 8 pár zoknit, 3 bugyit, egy sapka-sálat (egyben van), és egy pár benti cipőt. 6500 forint volt összesen. A zoknikat ingyen kaptam mondjuk. Hogy válogassak, ami jó, azt meg vigyem. :) Anyunak is vettem fél kiló szegedi piros paprikát, mert még ilyen is volt. :) Dió is, kézműves szappanok, stb. De én a ruhákért mentem.

Már ott voltunk vagy egy órája, mire végeztem a nézelődéssel, és gondoltam, hogy ideje mennünk vásárolni, de a gyerekek még játszani akartak, Zoli bácsi meg mondta, hogy menjek nyugodtan a dolgomra, addig ő vigyáz a gyerekekre, egyig úgyis tart a program. Természetesen egy kis ingyen gyerekfelügyeletet bármikor kihasználok, nem kellett kétszer mondani. :D Levi jött velem, elmentünk gyógyszertárba, és bevásárolni. Amikor visszamentem a többiekért, és indulni akartunk, akkor még Zoli bácsi karon ragadott, és bevonszolt a napközibe, hogy csinál nekem egy kávét. (Persze nem kávézom, és már délelőtt is visszautasítottam az ajánlatot, dehát...) Aztán Sanyi (az asztalosom, aki Barbi - az napközi gondozónője - párja) "irigykedett", hogy én miért tejszínhabbal kapom, ő sosem azzal kapja. :D Míg kávéztam, addig trécseltem, meg cipőket hordtak elém, és végül vettem egy párat, egy ezresért. Majdnem egy másikat is 800-ért, de az még nagy Bencére, lesz még börze, nem kell ennyire előre vásárolnom, van most is elég cipője. :)

Szóval, átugrottunk a napközibe, hogy vegyek esetleg pár ruhát, ehhez képest a gyerekeknek lett egy két órás programja, én meg ebédig kényelmesen elintéztem a ruhavásárlást, bevásárlást, gyógyszertárat, kávézást, mindent. :)) Szeretem azt a helyet. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr65621904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása