Medellin 2013.08.28. 20:23

Családlátogatás

Hi!

Túl sok dolgot nem tudok írni róla, de, ha már volt, akkor feljegyzem, hogy ilyen is volt. :)

Mára szabit vettem ki, mert nem láttam értelmét pár órára beugranom a munkába, cserébe úgyis el kellett intéznem még pár dolgot. Gyerekeket reggel eldobtam oviba, bölcsibe, utána végre volt időm rendesen kitakarítani a lakást, és beszereztem 3 "szett" tisztasági csomagot. Hát, ez sem olcsó mulatság így, pedig esküszöm, hogy nem a legdrágábbakat vettem! (Tartalma egy tisztasági csomagnak: wc-papír, nedves wc-papír, zsebkendő, szalvéta, fogkefe, fogkrém, folyékony kézmosó.)

Aztán, délre már mehettem is Leviért, majd a többiekért. Nem akartam délután beautózni még külön miattuk is, úgyhogy őket is elhoztam ebéd után. (Bár, ne tettem volna! Meg voltak ma kergülve, estére kikészültem idegileg is, és a hangom is elment szerintem.)

Úgy volt, hogy Anna néniék 1/4 3-ra jönnek, ehhez képest 1/4 4-re értek ide. Oké, mondtam nekik korábban, hogy igazából jöhetnek bármikor, mi itthon leszünk, de ez kicsit sok volt így. :) Mert ugye én mondtam a gyerekeknek, hogy türelem, nem kapcsolok már be mesét, nem adok már enni, stb, stb, mindjárt itt vannak Anna néniék, majd utána. Na, ez egy órán keresztül ment. Remek volt.

Anna néni egy Barbi nénivel érkezett, aki az új óvónő lesz. Annyira új, hogy most szerezték be a nyár folyamán valahonnan, mert már félő volt, hogy Levi csoportja egy óvónővel indul, míg nem találnak újat. :) Anna néni ugye szintén új, második félévben került Bencéékhez a Halacskába, de ők el is ballagtak, úgyhogy kiscsoportot kap. Életében először. :) Anna néni is fiatal, szerintem most egy éve óvónő. De egy nagyon kedves, ellenben határozott kis nő, úgyhogy remekül kordában fogja tudni tartani szerintem a gyerekeket, lesz tekintélye, de szeretni is fogják. Viszont az új lány... Hááát... Szerintem, ilyen jobb híján, hogy legyen valaki. Még Anna néninél is fiatalabb, és szerintem még nem is látott gyereket közelről. Meg anyukát sem. Szerintem ez azt sem fogja tudni, mit csináljon. Bizonytalannak tűnik, "gyengének". Ha egyáltalán kérdezni mert valamit a gyerektől, vagy tőlem, az olyan betanult volt, nem természetes. Amit idáig könyvben tanult, azt kell most megtapasztalnia. Mélyvíz. Így ránézésre. Lehet, hogy nem, de akkor meg simán alkalmatlan, ha tapasztalt óvónőként ennyire képes. :)) (Vagy csak nagyon elnyomja őt Anna néni a határozottságával, ha nélküle lesz a gyerekekkel, akkor talán más lesz.) Nem mondom, hogy nem lehet belőle majd jó óvónő, és Anna néni mellett majd betanul, de nem egy született tehetség. Nem látom rajta a nyitottságot, a túláradó szeretet a gyerekek felé. (Oké, tudom.. miket beszélek... Sok óvodában kb jó, hogy nem utálja az óvónő a rá bízott gyerekeket, meg keringenek bőven horror sztorik a neten, de ez nem az az óvoda.) Úgyhogy gond nem lesz vele, nem fogja "bántani" a gyerekeket, de nem tudom, hogy fog rendet tartani, vagy szeretgetni őket. Semmi bajom vele, tényleg - csak ez a megteszi kategória első ránézésre. :) Ne legyen igazam! :)

Levikének megnézték a lakókörnyezetét, tetszett nekik (Annának bejött a sok lila szín, amibe én is bele vagyok mostanság szerelmesedve). Megnézték Levi játékait, hoztak neki egy labdát a jelével (perec), megnézték, hol alszik, meg minden. Beszélgettünk tényleg csak 2 szót a gyerek kapcsán, meg az ovikezdésről, és már kellett is rohanniuk tovább, mert késésben voltak...:) Enni, inni nem kértek, ami jó, mert nem is tudtam volna mivel kínálgatni őket. :) Mármint szerencsére nem tartok itthon egy rakat nasit, és üdítőket sem. Limonádé és málnaszörp, amit tudok prezentálni a vízen kívül. :)) Vagy kakaó. :D

Levinek már csak két napja van a bölcsődében. Még ki kell fizetnem erre a hónapra az ebédet (tegnap meg befizettem már 3 főre az ebédet az oviban), pénteken kéne vinni vmi csokit/virágot Ági néniéknek, aztán tényleg búcsúzunk.


Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr625482506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása