Hi!

A nyaralás harmadik hetére megint napközibe mentek a gyerekek, csak most nem az egyháziba, hanem a régi magánoviba, Ili néniékhez. Egész nyáron táboroztatás van náluk, ami annyiban különbözik a szokásostól, hogy olcsóbb (mármint, ha lebontom óradíjra), és programok is vannak, mint piaclátogatás, meg hasonlók. Mivel elég meleg volt a héten is, ezért medencés pancsolás is volt a kertben, meg gyümölcsszedés a fákról (és azok elfogyasztása), úgyhogy a szokásos családias hangulat. :) Ott voltak a régi pajtások is, úgyhogy rettenetesen élvezték a hetet. :) Én meg közben kiköltöztem Budaörsre dolgozni, úgyhogy ezen a héten még nekem is kényelmes volt, hogy innen kellett járnom, nem nagy kerülőkkel, mint majd szünet utántól kell.

Nagyon mást nem is tudok írni, nem voltam ott velük, nincsenek jó sztorijaim az eseményekről. :)

Szombaton pedig anyuéknál voltunk a szokásos, évente megrendezésre kerülő, családi napon. Idén sikerült olyan hétvégét kiválasztani előre, ami pont alkalmas a strandolásra, úgyhogy ezt ki is használtuk. Tegnap ugye megint megdőlt a fővárosi rekordhőmérséklet... A gyerekek konkrétan fél 11-től este 7-ig voltak a vízben, csak enni jöttek ki néha. Mi meg egyszerre, vagy felváltva, de nagyjából a vízben voltunk mind. :) 12 fő + 4 gyerek, ha jól számolok most hirtelen fejben. :) Volt bográcsgulyás, pogácsa, fagyi, dinnye, sör, bor, pálinka...:D Kincsőke is fel lett köszöntve még utólag névnapja alkalmából, meg Levi is kapott ajándékot keresztanyjától - szerintem még ugyanezen alkalomból. :)

Ma meg pihenős napot tartottunk, lehúzott redőnyök, és bekapcsolt légkondi mellett. Vagyis délutánra áthívtam a szomszédból Krisztiéket, hogy legyen vmi program a gyerekeknek délutánra. 5 gyerek egy lakásban azért nem piskóta, amikor a legnagyobb 6 éves. :)) Főleg, ha a legjobb program a rohangálás. :)) De túlélte mindenki, ők is jól érezték magukat, közös vacsi is volt, és még közös mesenézés is, hogy mi is meg tudjunk kajálni Krisztivel...:D A lakás a feje tetején áll, de majd jövő héten ráérek összepakolni, amikor a gyerkőcök Sukorón folytatják a nyári szünetes programjukat. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85445171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása