Hi!

Akkor, ez most egy olyan poszt, hogy pótlok visszamenőlegesen. :)

Két hete nyílt nap volt a bölcsiben. Ilyenkor lehet hozni testvéreket is, úgyhogy nagyon várták az eseményt, mert tavaly is igen jól sikerült. Anyu bevállalta, hogy elhozza  a nagyokat az oviból, hogy én fél 4-re oda tudjak érni Levihez. 

Szerencsére pont olyan napot sikerült kifogni, amikor átlag 40 fok volt. Bent a teremben mondjuk csak 30, de állt a levegő, és szakadt mindenkiről a víz, kint meg a tűző napon 50, de legalább járt a levegő. :) Ági néniék mondtak vmi évzáró beszédet, miközben uzsonnáztak a babák, aztán mindenki kiszabadult az udvarra. Megint voltak elektromos autók, és Levente elképesztően jól vezet. :)) Tövig nyomta mindig a gázt, és fél percenként hittem azt, hogy elüt valakit, nekimegy a homokozónak, befordul a bokorba, miközben padot kerül ki egy iszonyat pici helyen, de simán vett minden akadályt. 

Megint volt arcfestés, melynek eredménye a mellékelt fotókon látható. A tavalyihoz hasonlóan megint volt állatsimogató. Bencének mondtam, hogy ne nyúljon be az ékszerteknőshöz, nehogy megharapja (az olyan), de ugye beszélhet az ember a kíváncsi gyereknek. :) Kis egyeztetés után megállapodtunk abban, hogy akkor nyúljon hozzá, de csak oldalt foghatja meg a páncélját. Úgyhogy szépen kivette többször is ügyesen. :) Volt cica, nyuszi, kutya, madarak, csigák, hörcsögök, meg talán még valamik. Bence az ideje nagy részét természetesen itt töltötte. :) Az a jó - mint már említettem többször - nem kell feltétlenül mellettük állni. Akit láttam, azt mindig értesítettem, hogy hova megyek, kivel, hol leszünk, aztán mindenki ment a dolgára. A termekben is voltak foglalkozások, úgyhogy gyurmáztunk, festettünk is Levivel.

Enni-, és innivalót kellett vinni, úgyhogy annyit nasiztam, hogy végül nem vettem zsíros kenyeret, mint tavaly, pedig nagyon fájt volna rá a fogam, de nem fért volna belém. :))

Amit sajnálok, hogy idén nem voltak kint a rendőrök és tűzoltók. Persze nem tűzeset és helyszínelés miatt, de tavaly a nyílt nap gyereknapon volt, és akkor ilyen program is volt, hogy fel lehetett szállni a tűzoltóautóra, be lehetett szállni a rendőrautóba, és a gyerekek számítottak rá, hogy most is lesz. De nem volt. :(

Fél 4-től fél 6-ig mókáztunk a 40 fokban, aztán anyu hazavitte őket, én meg nyilván nem voltam még eléggé lefáradva, úgyhogy én meg elmentem edzeni. 

Ez volt az utolsó bölcsis nyílt napunk. 

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr225392016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása