Medellin 2013.03.10. 22:03

Wellness

Hi!

A gyerekek nagyon lelkesek voltak, hogy mindjárt vége a télnek, tehát jön a tavasz, és a nyár, úgyhogy egyből felmerült bennük, hogy akkor  mikor megyünk Siófokra? :) Én meg úgy gondoltam, hogy mondjuk akármikor, ha már így kérdezik. :) Úgysem lehet ilyen időben túl sok értelmes programot szervezni. Egyeztettem anyuval, mint segítővel, hogy mikor lenne jó neki, lekísérne-e minket, és ezt a hétvégét tűztük ki kizárásos alapon utazásra.

Már attól nagyon lelkes volt mindenki, hogy ebéd után eljöhet oviból, bölcsiből, aztán délután pikkpakk le is ugrottunk a Balcsihoz.

Túl sok extráról nem tudok beszámolni, mert ugye adott volt a program: pihenés, fürdőzés, semmittevés. :) Pénteken mondjuk még nagyon szép idő volt, sétáltunk egy jó nagyot a parton, sütött a nap, iszonyat szép képeket csináltam (már, amennyire telefonnal lehet), de mondjuk a pezsgőfürdőből nézni az üvegablakon át a naplementét a Balaton felett... az felülmúlhatatlan, szerintem. :) Szóval, volt nagy séta, kutyussal kergetőzés a homokban, meg kövek dobálása a kristálytiszta vízbe. Túl idilli volt. :)) Másnap kacsákat is láttunk, ma meg hattyúkat akartunk etetni (láttuk a teraszról, hogy vannak az öbölben), de aztán esni kezdett, és a hattyúk is eltűntek. :( Meg még játszóterezés is volt a kertben. Nem ma. :))

A medencézésről csak annyit, hogy Bence büszkén bemutatta, miket tanult eddig úszáson. Gyorsúszás, hátúszás. Nagyon szépen csinálja. :) Simán bement a mélyvízbe. Volt úgy, hogy Levente átdobott valamit a nagy medencébe, én meg beküldtem Bencét, hogy pattanjon már be, hozza ki, ő meg ment, úszott, hozta. (Khmm... nekem nem volt kedvem bemenni a hideg vízbe, ő meg bizonyíthatott, és büszke is volt magára. :)) ) Úgyhogy a gyereket be lehet már engedni mindenféle vízbe. Ha más nem, kutyaúszásban megoldja, az is megy neki. :) Ezt leszámítva  gyerekmedencében fekvés, pezsgőfürdőben pezsgés volt a program. Mármint nekem; bár a gyerekek is ugyanezt csinálták, csak intenzívebben, és játékok segítségével. :)

Ha meg nem ezeket csináltuk, akkor betegre zabáltuk magunkat, mert anyu kitett magáért... Részemről most egy hétig nem fogok enni, a gyerekek meg annyit ettek, amennyi jól esett nekik. :) Ezen kívül rengeteget színeztünk (kifestőkönyv), meg volt vmi varázsecsetes füzet is. Sima vizes ecsettel kellett átfesteni a képeket, és akkor színük lett. :) Mostanában mindenki rá van kattanva a színezésre (a két nagy inkább), de nekem is ki lett adva az utasítás, és igen sokféleképpen színeztem Hamupipőkét a hétvégén. :) (Meg volt memóriakártya, autók, mindenféle kacat, persze.)

Van 3 tévé is az apartmanban, erről se kellett lemondaniuk, ahogy a viháncolásról sem. :) Hatalmas díszpárnákkal püfölni egymást jó játék. :) Meg elbújni alatta. De amúgy csomót szerepjátékoznak mostanában. Kincső a királylány, az egyik fiú a gonosz, a másik a lovag. Ők folyton küzdenek, és aki vesztésre áll, az erőt kér a királylánytól, aki megfogja a gyengülő kezét, és akkor az kerekedik felül. Levi már van akkora, és van olyan lelkes, hogy simán részt vegyen Bencével egy talajbirkózásban. :) És a rohangálás, a csata addig megy, míg mindkét fiú csatakosra nem izzad. :) Úgyhogy nincs sok dolog velük, elfoglalják egymást, én is be tudtam fejezni a könyvemet, meg fekhettem bőven a kanapén, vagy színezhettem, mikor nem a vízben pezsegtünk. :)

Úgyhogy jól érezte magát mindenki, és az esti elalvással se volt gond, miután ágyba kerültek. Mondjuk első nap jó későn feküdtek le, fél 10 körül. De csak annyi a lényeg, hogy egy franciaágyban aludtak, és nem volt viháncolás akármeddig, hanem lámpaoltás után már nyugi volt szerencsére. :) Délutáni alvás meg simán nem volt hétvégén. Vagyis a ma délutáni medencézés után, míg anyuval pakoltunk, takarítottunk, addig Levi aludt egyet az ágyon magától, hazafelé meg a két nagy dőlt ki egy kicsit, de az esti fektetés után megint egy hang nélkül aludt el mindenki egyből. :)

Nyáron majd megyünk egy hétre, de nem tudom, hogy addig lenézünk-e oda így hétvégére, majd kialakul.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr645519157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása