Hi!

Ági néni ma odaadta Levi füzetét, hogy újabb értékelés van benne, olvassam el, írjam alá.

Örömmel olvastam, hogy most úgy kezdődött a szöveg, hogy Levente vígan megy be reggelente, mert szeptemberben ugye nagyon hisztizett beadáskor, miután felborult a régi rend.

Megírták, hogy szépen játszik a társaival (Zalán és Dóri a nagy barátai most, Bazsit nem tudom, miért nem írták oda), főleg autózik, de a konyhában is szeret játszani. Délutánonként rendesen alszik, ébredés után még egy ideig hempereg az ágyban. (Ez biztos fontos infó amúgy. :)) ) Nagyon szereti a dalokat, és ő is lelkesen és bátran énekel. Napról-napra fejlődik a szókincse, beszélget a többi gyerekkel. Szépen halad a szobatisztasággal, bár még pelenkát hord.

Ami viszont az abszolút kedvencem volt, mert erről nem tudtam: odamegy vigasztalni a szomorú, vagy sírós gyerekeket. Ezen jól meglepődtem, de igen büszke voltam rá, és boldogság töltötte el a szívemet. :) Úgyhogy semmi rosszat nem írtak róla, csupa jót. Ja, de. Annyi rosszat írtak, hogy nagyon makacs, és sima "Nem" a válasz, ha valamit ő akar, a gondozónő meg nem akarja, hogy ő azt csinálja, de más játékkal el lehet téríteni ilyenkor.

Összegezve a dolgot: örültem az olvasottaknak, és boldogan írtam alá. :)

Bence ma anyunál volt, és mára kicsit náthás is lett. Nem nagyon, csak ahhoz képest, hogy idáig csak köhögött, és az orra nem folyt. Mindegy, hétfőre megvan az igazolás, úgyhogy addigra csak összekaparom a gyermeket. Nem is tudom, írtam-e, de Kenderesi azt mondta, hogy nem piros a torka, nem vírus, nincs semmi komoly, csak egy kis meghűlés. Köptető, orrcsepp, kb ennyi. Közösségbe mehet.

Kincső ma fel lett köszöntve szülinapja alkalmából az oviban, lelkesen mesélte, hogy fújta el a gyertyát, és, hogy mindenki kapott a (gesztenye)tortából, amit vittem. Szerencsére ízlett neki. Bár kikérte magának, hogy az nem gesztenyetorta volt, hanem vmi pudingos. (?) Remélem ma nem volt más szülinapozás (másik csoportban), és nem cserélték össze a két tortát a konyhán. :D

Most hétvégén itthon leszünk (bár majdnem beszerveztem egy siófoki leruccanást, mert lent felejtettem vmit, és akkor egy fél napos pancsolást beiktathattam volna, de szerencsére fel tudom hozatni hétfőre a cuccot egy munkatársammal), de kell is most az itthonlét, hogy hétfőre mindenki makkegészséges legyen. Holnap úgyis takarítanom, főznöm kell, vasárnap meg jön a vendégsereg szülinapozni. Hétvégére ez a program, a szülinapozás. Bár, ma az óvoda után egy orosz nő kezembe nyomott egy szórólapot, hogy vasárnap cirkuszi akármi lesz az FMH-ban 11-től, amire esküszöm még el is vinném őket - ha lenne rá pénzem fizu előtt 2 nappal. :/ De nincs. Úgyhogy marad az eredeti program, az otthonlét gyógyulással, szülinapozással. :D

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr975519132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása