Hi!

Kicsit hirtelen programok szerveződtek az elmúlt két napban. Bencével már egy ideje vissza kellett volna menni a háziorvoshoz, de sosem volt alkalmas. Amúgy tegnap sem, de nem lehetett tovább halogatni. Talán írtam korábban, hogy Bencének nincs fitymaszűkülete, de van egy másodlagos letapadása, és nyáron gondoltuk ezt megoldani, mikor nincs ovi. De az orvos akkor csak krémet írt fel, amit 3 hónapig kellett rá kenegetni, és november elején kellett volna Bencét visszavinni kontrollra. Hét közben ő oviban van, én dolgozom, beteg nem volt, hogy járjunk arra, a délutáni időpontokban meg tömegnyomor van, ami csak arra jó, hogy összeszedjenek vmi fertőzést. De, mivel nem volt más megoldás, tegnap csak lebattyogtunk. Hazajöttünk fél 5-kor, ettünk, mesét nézünk, miegymás, és negyed 7 körül elindultunk, hogy hátha nincsenek sokan. Aha, persze. Ülőhely se volt. Mit mondjak, negyed 8 körül végeztünk (mikor fél 8-kor kellett indulnom edzésre), úgyhogy szinte nem is panaszkodhatok a majd' egy órás várakozás miatt. (Amúgy még nem tudom, összeszedtek-e valamit.) A doki azt mondta, hogy szép, meg jó, de az egyszerűség kedvéért húzzunk rá még egy-két hónapot egy másik kenőccsel. Úgyhogy ezzel itt tartunk.

Ma délelőtt hívott a védőnő, de el voltam havazva, nem tudtam beszélni vele, negyed 5-kor jutott eszembe visszahívni, mikor a lakásunk melletti közértbe vonultunk be vásárolni. Próbáltunk Kincső 4 éves státusza miatt időpontot egyeztetni, majd annyiban maradtunk, hogy a fél 5-ös páciens lemondta a dolgot, 10 percen belül ott vagyunk. :) Gyors vásárlás, kocsiba vissza, védőnő. Kincső minden szempontból rendben van, asszem 108 centi (átlagnál kicsit magasabb), 17,5 kiló (átlagos), jó  vérnyomása, a hallása, a szeme viszont lehet, hogy nem tökéletes. A jobb szemével a legutolsó, legkisebb ábrát nem látta, hogy merre mutat a kéz. A bal szemmel látta. Ezt majd figyelni kell, de nincs vele tennivaló egyelőre. Szemtornát ajánlott neki esetleg. Úgyhogy a dokik egy időre letudva remélhetőleg.

Holnap ismét fél nap szabin leszek, megyünk moziba, családi délutánra, és majd ezekről is beszámolok.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr515519127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása