Hi!

Igazából az elmúlt egy hétben nem sok minden történt a gyerekekkel, ami külön említést érdemelne. Kétszer is voltak betegek, de csak ilyen két napos semmiségek voltak, azok is inkább hétvégén, tehát nem is hiányoztak miatta. Két gyerek kb 2 napig köhögött, kettőnek meg hasmenése volt szintén 1-2 napig, de pont ennyi. Ettől még vígan tudtak medencézni, programokra menni, éjszaka aludni, úgyhogy tényleg semmiség volt.

A hosszú hétvégén több programjuk volt, mint nekem, hétfőn szülinapozni is voltak, úgyhogy jól telt az idejük.

Levike egyre jobban belejön a szobatisztaságba, ami csak akkorra értendő, ha nincs rajta pelenka. :) Ha van, akkor értelem-, és reflexszerűen belepisil, de más a helyzet, ha nincs rajta pelus, úgyhogy ez is rendben lesz szép lassan. :)

Bence egyre ügyesebben biciklizik két keréken, tényleg csak a kanyaroknál bizonytalanodik el, és teszi ki oldalra a lábát, de biztos nagyon hamar bele fog már jönni. :)

Kincsővel már egy levegővétellel átússzák a medencét keresztbe, és azon versenyeznek, ki ér át előbb. :) A medencés programoknál már csak annyira kell felügyelni rájuk, hogy süttetem a hasam a napozóágyon és olvasok, ha ehhez van kedvem, és fél szemmel néha rájuk sandítok, úgyhogy ez is egyre jobb. :)

Védőnő volt még nálunk pénteken, ő is megnézte a gyermekeket, kikérdezett róluk, aztán ő is elégedetten távozott. (Közben nálam hagyta a telefonját, ami csak akkor tűnt fel nekem, mikor megint hazaértem, és ismeretlen csörgésre lettem figyelmes. De már nála van azóta.)

Levinek jövő héten folytatódik a bölcsőde, Kincső 2 hét múlva kezdi az óvodát, úgyhogy lesz esemény bőven. Addig még lesz ebédbefizetés, jönnek az új óvónénik családlátogatásra, be kell még szereznem Levinek egy új benti cipőt, Bencének egy új tornacipőt, egy új benti nadrágot, és asszem készen állok a 3 gyerekkel az új "tanévre". :) Minden más már megvan. Vagyis még ajándékot szerzek be Bence névnapjára, de holnap megint lógok majd munkából (főnököm egész hónapban nincs bent, azt mondta lógjak nyugodtan, ha dolgom van), úgyhogy bőven lesz időm nézelődni az egyéb remek programjaim mellett. Ja, meg még orvoshoz kell menni velük egészséges igazolásért (az talán csak Kincsőnek kell), és egyéb kötelező jellegű babás elintézni való azt hiszem nincs a következő két hétre. Már a MÁK-os igazolás is megvan, bár a kért 3 helyett csak egyet küldtek. Vagy idióták, vagy hülyék. Na mindegy, az oviba talán elég lesz egy a két gyerekre, de Levi bölcsijébe kell egy másik. Október 10. a leadási határidő, nem vagyunk lekésve semmiről.

Holnap Levi nem megy napközibe, anyunál fogja tölteni a napot, mert anyu babázni akar, jövő héten pedig Bence megy még fogorvoshoz. Na, más lényeges infó tényleg nem jut eszembe velük kapcsolatban. :))

Várom, hogy egy helyen legyen az összes a Fehérvári út mentén, és legyen időnk mindenfelé elmászkálni ovi/bölcsi után, amire idáig nem nagyon volt alkalmunk, miután Kincsőt is összeszedtük a 22-ben. Innen már nincs értelme visszafordulni sehová, max lemenni az Aldi melletti játszótérre. Most viszont fürdésig haza se kell érnünk a becélzott játszóterekről, Kopaszi-gátról, és egyéb remek helyekről, amiket majd kitalálok, mik lesznek. Már várom. :) (Gondolom ők is, csak még nem tudják.)

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr825519096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása