Hi!

Pár szó Leviről.

Ketten vagyunk most itthon, azaz Levinek az utolsó hete van a bölcsiben, a nagyok meg Sukorón vannak jelenleg. Vagyis mi meg épp itthon, mert előző két este anyuéknál aludtunk. Nekem edzésem, meg aztán egy kis esti kimenőm volt, hogy kihasználjam kicsit, hogy gyerekmentes vagyok. :)

De a lényeg, hogy Leventét most jobban meg lehet figyelni, hogy milyen valójában, amikor nem érik külső hatások - és itt a testvéreire gondolok. :) Levente magától soha, de soha nem sír, és nem hisztizik! Ha bevágja valami miatt a durcit, akkor elég mérgesen, vagy kérdően ránéznem, és már el is neveti magát. A gyerek szó szerint egész nap dumál, énekel és kacag. Semmi mást nem csinál. :) Olyan szinten elkezdett beszélni, hogy mindent mond, mindent kommentál, és babahangon csipog - nagyon cuki. :)) Ha épp nem beszél, akkor az általa ismert összes dalt elénekli. De ezt bárhol, bármikor. Utcán sétálva, játék közben, kocsiban ülve, akárhol. És mindenen nevet, és kacag. :) Fél pillanat alatt, bármivel mosolyt lehet csalni az arcára. :) Én ilyen vidám és boldog gyerekkel még komolyan nem találkoztam sohasem. :) Csak ámulok és bámulok egy-két hete, mert azóta beszél, énekel igazán; de ez a folyamatos kacagás is mellé! :D Odáig vagyok érte, és nem lehet nem nevetni vele, egyszerűen boldoggá teszi az embert, és meg kell zabálni!

Még a tegnap esti gyerekszájat ide is megírom, mert nem mindenki olvassa a twittert, vagy a fb-ot:

"Ha jó leszel, akkor kapsz..." "Nem vagyok hajó! Az a kádban van." :D

Nos, most, hogy tényleg elkezdett beszélni, azt hiszem nem kevés hülyeséget fogok hallani a szájából. :)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr995519084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása