Medellin 2012.04.23. 13:38

Heti semmiségek

Hi!

Múlt héten nem történt semmi érdekes igazából, amiről be tudnék számolni. Egy teljesen átlagos hét volt, a szokásos ovikkal, bölcsikkel, programokkal.

Csak annyi változás van mostanában, hogy apu beteg, és nem tudunk hétvégenként átmenni a gyerekekkel, úgyhogy most szombaton is anyu jött át. Úgy volt, hogy kimegyünk Martonvásárra kirándulni, de persze pont szombaton rossz volt az idő, mert miért ne... (Ja, igen, én nem dolgoztam szombaton, mi sosem dolgozunk szombaton, ha akkor van pótlás, cserébe az ünnepnapon sem. :)) ) Úgyhogy kirándulás helyett megfőzték az ebédet a gyerekek anyu segítségével - igen, egyszerre hárman pakolták a lábasba a a hozzávalókat, és keverték - majd alvásidőben anyu elment kicsit Bencével erre-arra, és meglátogattak egy játszóteret is.

Cserébe vasárnap ragyogó idő volt, úgyhogy kimentünk dolgozni délelőtt a kertbe. :) Én gazt szedtem, rendet raktam, kerti bútort pucoltam, ők meg ástak, mert megmutattam nekik, hogy sok kukac van a vizes földben (és tényleg), meg pókokat hajkurásztak a kavicsok közt, meg virágokat (gazt) szedtek nekem, úgyhogy pikkpakk 2 óra el is ment a kertben. Közben megebédeltük, amit előző nap főztek. :)

Délután elmentünk vásárolgatni, és hazafelé még el akartam volna menni velük v.mi játszótérre, de sajnos nekilátott szemerkélni az eső, úgyhogy ez kimaradt, de nem harangoztam be nekik előre az ötletemet, úgyhogy nem volt belőle probléma. :)

Kincső még mindig köhög kicsit, csütörtök óta Leventének kicsit folyik az orra, de igazából semmi különös nincs, ami nagyon zavarná őket, vagy bárkit. :)

Viszont rengeteget esznek mostanában! Vagy a jó idő, a friss levegő az oka, vagy az isteni tejes kifli, amit felfedeztem a Reálban, ahol reggelit szoktunk venni bölcsi után. Egyszerűen nem tudok olyan mennyiséget venni, hogy elég legyen. :) Egyfolytában kérnek még. :) Ki párizsival, ki májkrémmel, mert most ez a menő. Még a friss pogikat sem akarták megenni tegnap délután, amit a Camponában vettünk, hogy nekik kifli kellett. :))

Levente egyre többet beszél. Múlt héten azon nevettem nagyon, amikor valami ilyesmit mondott Bencének a kádban, mikor piszkálta: "Ne csináld ezt velem! Ez nem vicces!" :))) Komolyan, ilyeneket mond már. :) Meg egész sokáig elszámol, 6-ig tuti. Ami elég szép teljesítmény ahhoz képest, hogy szerintem rajtam kívül nem sokan értik, hogy mit beszél. :) Na jó, ez nem igaz, nagyon ügyesen alkot mondatokat, nagyon érthetően. És olyan édes, ahogy próbál önállósodni. :) Például ő is mindig nekilát cipőt húzni a többiekkel, ami persze még nem megy neki, aztán ott ül tehetetlenül, és néz rám. :) Meg kell zabálni. :)

Az egyetlen nagy bánatom, hogy nem tudok velük játszótérre menni, hiába jön a jó idő. :( Fél 5 van, mire odaérünk Kincsőért, és a közelben nincs semmi jó játszótér, bárhová elmenni pedig már nincs értelme olyan későn, amikor amúgy is éhesek már lassan, munkából pedig nem tudok szendvicsekkel, innivalókkal érkezni. Vagyis elég macerás lenne. Úgyhogy marad nekik az udvar napközben, aztán Kincsőnél az udvar, ahol 5-ig ott vagyunk, meg otthon a kert, ha még van kedvük hozzá. A játszóterezés meg hétvégi program lesz. Illetve szeptembertől mindennapos, ha végre egy helyre fognak járni, de az még messze van.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr875519056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása