Medellin 2012.02.04. 23:15

Snow

Hi!

Ma leesett a hó, de ettől függetlenül átmentünk anyuékhoz, főleg, hogy tegnap Kincsőke ott aludt, és őt is vissza kellett szerezni, hogy teljes legyen a kis csapat itthon. :)

Úgy volt, hogy esetleg délelőtt is szánkózás lesz, de reggel még nem lehetett tudni, hogy mikorra lesz, és mekkora hó, úgyhogy ez kimaradt egyelőre. Viszont nagyon tetszett nekik a dolog. :) Levente is "hó-hó" felkiáltásokkal ment ki a házból. :)

Mikor hazaértünk, akkor kint maradtunk még a kertben, mert én lapátoltam, a gyerekek meg addig élvezték a havat. Persze nem annyira, mert ugyan jó dolog egymást dobálni, de amikor a másik arcába megy a hó, és az hideg - na az már egyből nem mókás. :)

Lehet, hogy holnap elhúzom Leventét szánkóval a közértig, meg vissza, míg a két nagyot Süvi viszi valahova. Lehet, hogy még hosszabb útra is elhúzom, majd meglátjuk. :)

Amikor mentünk át anyuékhoz, és zenét hallgattunk a kocsiban, akkor Bence rákérdezett, hogy mi az a "blame". Mondtam neki, hogy okolni. Okolni valakit, valamiért. Gondolkozott, majd megkérdezte: Mi az az okolni? :)) Hát, mondom pl. az, hogy tegnap eltört a gyertyának a tartója, és ezért téged okoltalak, mivel te tehettél róla. Rád fogtam a dolgot. Asszem felfogta. :) Meg kérdezte a "six"-re is, hogy mi az. Mondtam neki, hogy az a 6 angolul. Aztán mondta, hogy ő el tud számolni angolul 10-ig, mert Kincső megtanította neki este az ágyban. (!) És tényleg el is tudott nagyjából. Mondom én, beszélgetnek ezek még egy órát az ágyban fektetés után, de nem is tudtam, hogy ilyen komoly témáik is vannak, hogy angoloktatás folyik este 7 és 8 között. :) Tök nagy élmény lehet ez nekik, legalábbis remélem az lesz nekik utólag, ha visszagondolnak a gyerekkorukra, hogy már ilyen kicsinek is együtt lehettek, és már akkor mindent megbeszélhettek este villanyoltás után. :)

Édesek. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr125519025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2012.02.08. 00:02:36

Nem mondod???? Wooow!!! :) Ez nem semmi, micsoda okos gyermekek :) és ilyen jól érti az angolt? :O Folyton lájkolni akarok :D aztán rájövök, hogy ez nem FB :D Kéne ide is egy tetszik gomb :D
süti beállítások módosítása