Medellin 2012.01.13. 09:19

Logika

Hi!

Bencén tegnap már megint megrökönyödtem, hogy mennyi esze, milyen logikája van.

Kanyarodtunk le az Albert utcából, és megkérdezte, hogy milyen utca is ez? Mondtam, hogy a Komjádi, hiszen ott van az uszoda is. :)) Bence hevesen tiltakozott, hogy nem, ennek orvosos neve van. Én meg nekiláttam magyarázni, hogy nem, ez itt az Albert utca, itt a Komjádi, Tétényi, Sáfrány, megyünk a Fonyódba, nincs itt semmi orvosos név... És akkor láttam meg az utcatáblát, hogy Kondorosi út, nem Komjádi, félrebeszéltem. :)))) Mindkettő uszodás, meg "K" betűs...:) Elmélkedtem, hogy mi ezen az orvosos? És akkor beugrott, hogy a volt doktornéni neve Kenderesi! Nem jutott eszébe az utca neve, de tudta kötni valamihez, aminek olyan a hangzása. Elképesztő. :))

Leventére meg "panaszkodtak" a bölcsiben, hogy nagyon kis akarnok! :) Ő megmondja, hogy mit nem akar, mit akar, nem egyszerű eset. :) Mindig megvonom a vállam, hogy 2 nagyobb tesó mellett muszáj érvényesülnie, úgyhogy ez van, igen, ilyen. :)

Holnap pedig bábszínházba megyünk, már megvettem a jegyeket. :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr95519019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2012.01.14. 19:13:32

Hűűű, ez nem semmi, milyen kis okos! :)
süti beállítások módosítása