Hi!

Kicsi cicám ma 3 éves, igazi nagylány! Mostantól lenne az, hogy nincs cumi, de ezt majd meglátjuk, hogy megy. :))

A nap ugyanúgy kezdődött, mint szokott, bár már reggel felköszöntöttem szóban, és a napköziben is az volt a téma, hogy ma van a szülinapja. :) Hetekkel ezelőtt beszereztem már az ajándékokat, meg a szülinapi kellékeket, de ma munka után még elmentem tortát, marcipánt vásárolni neki.

Délután szépen feldíszítettem lufikkal a lakást, előkészítettem az ajándékokat.

Aztán hazaértünk, és kitört a káosz. :) Meglátták a lufikat, és már vetkőzni sem akartak jönni. Mire leszedtem Bencéről is ruhákat, addigra Levente már az ebédlőasztalon állt csizmában, hogy elérje az asztal fölé fellógatott lufikat. Fotót képtelenség volt készíteni. Egyrészt, mert perceken belül semmi nem volt a helyén, másrészt épp mindig történt valami. Mindenesetre a lufik pont 2 percig voltak a helyükön. :) Utána fel szerettem volna köszönteni a nagylányt, de olyan izgatott volt a lufiktól, meg attól, hogy tortát kap (elő se volt még szedve), hogy alig bírtam magamhoz rendelni, hogy odaadjam az ajándékát, pedig látta, hogy ott szorongatom. :) Aztán sikerült. Perceken belül szétszedték, úgyhogy a nagy rakás kelléket felesleges lett volna fotóznom a konyha közepén, úgyhogy inkább megpróbáltam gyertyákat, marcipánt, Happy Birthday táblácskát illeszteni a tortára. Mire kettőt (inkább egyet) fordultam, addigra már el is volt fújva az összes gyertya, úgyhogy arról sem készült kép. :D Mire megettem a szeletemet, addigra az összes torta szét volt kenve az asztalon Levente által (gyümölcsös túrótorta a Szamostól), a nagyok meg nem ették meg a tortát, mert inkább megosztoztak a marcipánon, és azt ették. Bence cseles volt, mert a dinója részére is kért, és azt is ő ette meg. :)

Tehát, az egész szülinapozás 5-10 percig tartott, és azalatt feje tetejére fordították a lakást. :) Utána kaptak még valami tejszeletet, meg inni, addig eltakarítottam a romokat. Utána jött a hisztis rész, hogy Bence/Levente meg akarja nézni Kincső játékait... Utána jöttek az ordítások, mert Levente hol lefejelte az asztal sarkát, hol a szemét ütötte be, míg a lufikkal játszott. A szemét nem tudom, hogy. A szoba közepén állt, semmi nem volt a közelében, csak két lufi, és azt mutogatta felháborodottan, hogy a lufi volt. :)) Ő még ezt is megoldja, hogy egy lufival kiverje a saját szemét. :) Amúgy pont ma kibukkant egy foga. Az első a szemfogak közül. És egy karmolás is van az arcán, tegnap szerezte egy csoporttársától. De ő kezdte a konfliktust, azt is megtudtam. :) Megvontam a vállam, hogy 2 nagyobb testvére van, elég korán megtanulta érvényesíteni az akaratát, majd helyre teszik a nagyobbak a bölcsiben - ha tudják. :)

Kincső egyébként már vasárnap fel lett köszöntve Líviáéknál, most hétvégén meg majd anyuéknál, úgyhogy kész ünnepségsorozat van egész héten. Amúgy is. Nov. 29., nov. 30., dec. 2., szinte minden napra jut valami névnap, szülinap a családban. Nem győz a rokonság is szaladgálni ilyenkor ide-oda hétvégén. :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr865519006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása