Medellin 2011.11.17. 19:51

Kis ajándékok

Hi!

Bencének tényleg nincs semmi baja. Utoljára tegnap reggel hányt ugyebár, a kedve jó, vidám, nem fáj semmije, vígan elvan. Ma mentem érte Líviához munka után, utána még melóügyben elmentünk egy helyre egy papírt leadni. Persze egyből megkért, hogy menjünk be a boltba mellette, mert meg szeretné nézni a játékokat...:) Jó, menjünk be, nézzük meg. :) Olyan kis lelkes volt. :) Mondtam neki, ha szeretne valamit, akkor megveszem neki, ha van rá pénzem, mert kb. 700 forint volt a pénztárcámban. :) Végignézett mindent, utána szépen odahívott egy polchoz, hogy ott talált egy pici dolgot. :)) (A nagy dolog nyilván drága, úgyhogy olyat nem is nézett a kis tündér. :) ) Utána nagy komolyan és várakozóan mutatott nekem egy kis dinoszauruszt. :) Úgy meg tudok hatódni tőle, hogy ilyen rendes gyerek. :) Ő nem az a követelős, "vedd meg nekem azonnal" típusú, de persze nem is így lett nevelve, úgyhogy már most nagyon megbecsül mindent, ha kap valamit, és nagyon boldog tőle. (Legalábbis ha tőlem kap...:) Kincsőnek vettem még egy készlet színes ceruzát, bár nagyon ellenkezik az elveimmel a dolog. Ha szétszórják, vagy Levente összefirkálja a falat, vagy bármit meglátok, ami nem rendeltetésszerű felhasználás, akkor asszem dobom is ki. :) Csak úgy imád rajzolni, meg színezni! És nem is lenne gond, ha ezt nyugodtan tehetné, magában. De ugye van két testvér, ebből az egyik pici... Meglátom, mi lesz. Még nem adtam neki oda. Levente nem kapott semmit, de ő még nem is várja el. Kincső sem, de, ha Bence hazajön, akkor az lesz az elő, hogy Kincső orra alá dugja a dinót, hogy azt ő kapta, és Kincső nem kapott semmit, úgyhogy ezekre is kell gondolnom. :) Egy színezőt is akartam venni, de arra már nem volt pénzem. Majd legközelebb.

Aztán vittem Bencét anyuékhoz, náluk is voltam, míg nem mentem Leventéért. Holnap munka után pedig megyek is vissza érte, és viszem haza, mert úgy tűnik, hogy senkit nem fog összefertőzni, mert nincs mivel. A B6 vitamint se kapja már, mert az hányásra van. Az meg nincs. Egyedül az ovit felejtettem el felhívni, hogy lemondjam az ebédet, úgyhogy azt bebuktam.

Fürdéskor mókás volt. Kincső lesett át egy karikán, és kérdezgette, hogy hol a Levente? Persze csak játékból, a kukucskálás miatt. Levente meg nézett rá értetlenül 30 centiről, és bökdöste saját magát, hogy "itt", és nem értette, hogy miért kell erre 10-szer válaszolnia, miért nem egyértelmű...:D Le is állítottam Kincsőt, hogy ne szórakozzon már, mert már engem idegesít szegény Levente szívatása. :)

Ma amúgy nagyon korán lefektettem őket. Levente nyűgös lett már 6-ra, Kincső meg simán kijelentette, hogy álmos. Fél 8-kor már biztos, hogy mindketten aludtak.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr855519002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása