Hi!

Már megint rosszul alakultak a dolgok. Múltkor a farsangról maradt le Bence, most meg az anyák napi műsorról. Úgy volt, hogy be kellett írni, hogy hányra, és kik mennek a köszöntésre. 10 perces váltások voltak. Bence már tanulta bent a verset, meg gondolom ajándék is készült. De persze pont mára betegedett le... Igazából nem nagyon. Hajnalban nagy köhögésre keltem, azt hittem Levente az. Mert napok óta köhög, főleg este, és hajnalban. Meg picit folyik az orra, de tényleg csak picit. Tehát, köhögés és sírás volt, úgyhogy mentem át, és az ajtóban összefutottam Bencével, aki kijelentette, hogy nem akar tovább aludni, és amúgy folyik az orra. Ez volt fél 5-kor. Befektetem magunk közé, el is aludt szerencsére. 7 körül előmászott, akkor láttam, hogy be van gyulladva az egyik szeme is. Kicsit be is volt duzzadva, félig volt nyitva, piros volt. Ekkor döntöttem el, hogy a délutáni ünnepségre se ugrunk be:) Persze napközben semmi baja nem volt már, nem köhögött, nem tüsszögött, csak az orra folyt kicsit. A szemét bekentem, mivel most vettem nemrég szemkenőcsöt Leventének. Amikor mentünk húsvétozni Sukoróra. De akkor nem használtam. Nehezen, de sikerült rávennem Bencét, hogy bekenjük a szemét:) Annak viszont nem örültem, amikor Kincső megjelent "kisminkelve", azaz gyönyörű fehér sminkje volt krémből, mert egyből levágta, hogy azt szemre kell kenni. Igen, nem zártam el a gyerek elől, már megkaptam Süvitől. Amit aktuálisan használok, az mindig elő van készítve, a többi van csak szekrényben... Pedig mondtam nekik, hogy nem nyúlhatnak hozzá... Na mindegy. Kincső fejét lemostam.

Bence itthon lesz már a héten, le is mondtam az ebédjét. Viszont orvosnál ma nem voltunk, mert 12-14 óra közt nálunk lehetetlen megoldani az alvások miatt. Holnap nem leszünk itthon, szervizben lesz a kocsim reggeltől, úgyhogy pénteken viszem csak orvoshoz, lényegében igazolást kérni. Kéne időpontot kérnem, akár már holnap.

Amúgy voltunk már a héten orvosnál! Ennek meg az a története, hogy hétfőtől beiratkozás van az óvodában, tehát Kincsőt beírattam, félig. Vagyis a papírokat kitöltöttem, bár rosszul :), de fénymásolatokat kell még bevinnem. A héten persze, amikor nem járnék már arra, hiszen Bence nincs oviban..:/ És kell vinni orvosi igazolást is, hogy egészséges, közösségbe mehet. Emiatt hétfőn be is ugrottunk az orvoshoz, illetve Levente köhögését is megmutattam neki. De semmi extra, csak amit én is tudtam, meg amit én is adtam neki. Kis megfázás.

Amúgy elég kemény most az élet a 3 gyerekkel itthon, hamar ki fogok készülni:) Ha rendesen viselkednek, akkor "csak" szaladgálnak és ordibálnak, sikoltoznak. Ha meg nem viselkednek rendesen, az még jobb. Egy nyugodt pillanatom nincs. Már csak 4 nap. Hétfőre remélem meggyógyul mindenki! Vagy legalább Bence!

Tegnap meg kitalálta ovi után, hogy menjünk boltba Kubut venni! Nos, ritkán veszek neki Kubut, idén még biztos nem vettem, meg ritkán van ilyen kérése, úgyhogy elmentem velük vásárolni. 3 gyerekkel többet nem. Nem értem, ha tankolni vagyunk, akkor szépen megfogják egymás kezét, bejönnek velem, kicsit megtapogatják az összes csokit, utána távozunk. De most... 3 gyerek 3 különböző sorban kb... Táska is volt nálam, kosár is, pakolnom is kellett, Leventét nem tudtam fogdosni. És mindig lelécelt. Ha mentem utána, akkor a nagyok kezdtek el minden terméket megfogdosni. Ha meg pakoltam a kosárba, és Levente épp nem ment el, az csak azért volt, mert mindent leszedett a hűtőből, és megkóstolta. Vettem is emiatt egy kenőmájast. Legalább v.mi akciós, 99 forintos darabot rágott meg:))) Mindenesetre szörnyű élmény volt, mostanában nem megyek velük boltba. Nem is tudom, mi volt velük, ennél rendesebben szoktak viselkedni.

Holnap megint embert próbáló napunk lesz. Nagyjából anyunál leszünk majd egész nap, csak anyu nem lesz otthon. Folyamatos felügyelet kell majd, nem tudom gyerekszobába beküldeni őket:) Cserébe van lépcső, meg több szint. Már most fáradt vagyok a holnapi naptól!:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr105518940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása