Medellin 2011.03.16. 19:41

Orvosnál

Hi!

A helyzet változatlan. Bence még mindig sűrűn jár bilire, fáj a hasa, amúgy jól van, a kicsik meg köhögnek, és folyik az orruk. De már eszik mindenki jó étvággyal, úgyhogy pikk-pakk jól lesz mindenki.

Anyu ma átjött, segíteni levinni a gyerekeket orvoshoz. Még jó, hogy jött, mert elment sétálni a két naggyal, meg pékségbe, meg cukrászdába, míg én várakoztam a sorban. Pazar volt 4 napos szünnap után orvoshoz menni, főleg, hogy helyettesített is. Nem akarok szépíteni a dolgon, 2 órát várakoztunk, hogy bejussunk. Ebből 1 és 3/4 órát a rendelő előtt, úgyhogy a levegőztetés mára bőven megvolt... Szerencsére nem voltak annyira nyűgösek és fáradtak a babák, Levente is pont az orvoshoz indulás előtt kelt fel. És ettek finomságokat is, amiket a pékségből hoztak. A doki annyit mondott, hogy a tüdejük tiszta, azért kaphatnak köptetőt (?), amúgy Normaflore, C-vitamin, meg amiket amúgy is kapnak, mert elő lett írva. Mondjuk a kórházban és az ügyeleten is mondták, hogy köptető nem kell a tiszta tüdő miatt. Nem is adok, köhögnek eleget, nem akarom, hogy kiköpjék a tüdejüket is a köptető miatt...

Azt is mondta a doki, hogy ez most egy olyan vírus, hogy a nyálkahártyát támadja meg. Ezért folyik az orruk, amikor nem is náthásak, eszért fáj a torkuk, ezért köhögnek, és ezért fáj a hasuk is, meg megy a hasuk, meg hánynak. Mert a gyomorban lévő nyálkahártyák is fertőzöttek. Nagyon jók ezek az új vírusok. Bence a hétre kapott igazolást, nyugodtan maradjon még mindenki itthon. Köhögni még fognak, azt mondta. Mondjuk bármilyen ilyen betegségnél elhúzódhat a köhögés hetekig, hiába gyógyultak már meg a gyerekek rég.

Jövő hétre viszont mindenki jól lesz, mindenki mehet oviba, napközibe, és, ha jó idő lesz, akkor lassan kinézünk egy játszóteret, ahová mehetünk ovi után.

Bár, a kertet is élvezik, hamar rákaptak! Ma konkrétan kiszökött a két nagy a kertbe! Csizmát húztak, és a hálószobán keresztül kisunnyogtak. A nappaliból néztem, hogy mi az a mozgás a függönyön túl...:)) Bence simán kinyitotta a terasz ajtaját! De mondom, gondosan esőcsizmát húztak előtte!:) Abba könnyen beleugranak egyedül is, azért jelöltem azt ki nekik kerti öltözéknek egyelőre:) Tényleg mielőbb be kell szerezni a kerti játékokat!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr405518928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása