Hi!

Tegnap, mivel nem volt semmi bajuk a gyerekeknek, mind napközibe mentek, én meg fodrászhoz. Állítólag semmi gond nem volt velük, senkinek nem folyt az orra, és alig volt egy-két köhögés. Hozzátenném, hogy mézes teán kívül pont semmit nem kaptak, mert nem láttam indokoltnak. De abból sokat:)

Délután anyu elvitte Kincsőt, és készítettek sok sütit, mindenféle állatfigurás mézeskalácsot:) Állítólag rosszul aludt, de nekem szerencsém volt, mert a fiúk átaludták az éjszakát. Mármint Levente szokás szerint felkeltett fél 6-kor, de ez már alap egy ideje... Ma viszont elvittem Bencét oviba, mert semmi baja nincs, és ő is menni akart. Nem folyik az orra, és olyan ritkán köhög, hogy napi 1-2 alkalommal. Leventének egy kicsit folyik az orra, inkább úgy mondom, hogy néha nedves, szívni nem kell. Ő egy kicsit hurutosan köhög már, de nagyon keveset. Estére Kincső orra is folyt egy kicsit, de annyira csak, hogy kb. egyszer kellett valami nedvességet letörölnöm az orra alól. Köhögni nem köhög. Úgyhogy semmi extra. Én egy kicsit meg vagyok fázva, ami kb. tüsszögésből áll, Süvinek a torka fáj kicsit, de nem mondhatnám, hogy nagyon le lenne robbanva a család:) Ennél betegebbek sose legyünk:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr85518917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2011.02.26. 12:21:02

Az jó, ha már mindenki jobban van. :) Nálunk is hasonló volt a helyzet. Berkó kapott egy csomó teát, meg a gyógyszert, amit felírtak neki és napi háromszor köhög. Az orra sem folyik. :) Nekem a herpeszen és fáradtságon kívül más bajom nem volt. Zsacának meg a torka kapart. :)) Ezek a fiúk. :)
süti beállítások módosítása