Medellin 2010.12.09. 23:32

Gyógyulnak

Hi!

Fél 12 van, úgyhogy ne várjatok most tőlem sokat, csak annyit akarok írni, hogy végre szépen gyógyulnak a gyerekek. Már orrot se kell szívni neki, alig köhögnek, tudnak aludni, és senki nem nyűgös. Még nem gyógyultak teljesen meg, de jó irányba haladunk.

Levente ma nagyon nagyokat aludt, majdnem 2*2 órát, talán a front miatt lehetett. És jó a kedve, vihog, meg bolondozik. Olyat csinál, hogy jön négykézláb, meglát, vigyorog egyet, utána leborul a földre. Mármint leteszi a homlokát a földre:) Kicsit úgy marad, aztán felnéz rám, és megint vigyorog. Utána megint "elbújik":)) Meg kell zabálni a kis pasit:)

Kincső és Bence csokin élnek napok óta, mert jött itthon a Mikulás, majd a napköziben, majd anyuéktól, végül ma Süvi munkahelyéről is megjött a csomag:) Oda nem tudtunk végül elmenni, de fel voltak írva, nekik is készült csomag, csak átvenni nem tudták helyben, így elküldték nekik:)

Bence tegnap volt fogorvosnál is, és nagyon ügyi volt anyu szerint, mert ő vitte.

Kb. ennyi eseményről tudok beszámolni:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr645518878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása