Medellin 2010.11.17. 20:15

Óvoda

Hi!

Na. Tegnap voltak a babák óvodában. Reggel jó sokáig voltam bent, kitöltöttem csomó papírt, megbeszéltük a dolgokat etc. Ezalatt Levente benyomott egy babapiskótát, megevett egy nagy almát (mindezt 9-kor, jóval a tízórai előtt), majd jóllakottan elaludt hazafelé. Úgyhogy a teraszon aludt. Ébredés után leszaladtam vele a Camponába, aztán haza ebédelni, és már mentünk is vissza a nagyokért. Jól érezték magukat, semmi gond nem volt, Kincső kérdezte néha, hogy hol vagyok, de nem volt semmi sírás, meg ilyenek. Úgyhogy sikeres volt az első alkalom. Holnap mennek megint. Amúgy ide járnak: http://www.bagolyvarovi.hu/ A fotókhoz képest már sok változás van, pl. a mosdóban. El vannak már választva a wc-k, van pelenkázó, törülközőtartók, polc a poharaknak, stb...

Délután Bence elment anyuval a Tropicariumba, este pedig Levente aludt nála. Ennek köszönhetően nagyon nyugodt éjszakám volt, csak egyszer keltem fel Kincsőre, de mire átmentem, addigra visszaaludt:) Úgy kikészültem megint a sok (7,5 órás) alvástól, hogy reggelre fájt mindenem, és alig tértem magamhoz:) Közben kiderült tegnap, hogy Levente nem kapta meg a 4 hónapos oltását, úgyhogy ma délelőtt soron kívül be kellett vinni. Ezt rábíztam anyura, csak az oltási könyvet felejtettem el odaadni neki, úgyhogy délelőtt mi is mentünk Őrmezőre. Jó sokat kellett várni, anyu kiment Kincsővel hintázni (Bence nem akart), és végül Levente csak velem jutott be a doktornőhöz:) Aztán anyu még hazavitte Leventét aludni, én meg mentem a többiekkel vásárolni még. 2 nap alatt bejártam 2 ElectroWorld-öt, meg végre egy Media Markt-ot, hogy végre meg tudjam venni, amit akarok... Na mindegy.

Délután Levente jól átvert. Iszonyat hamm-hamm felkiáltásokkal lógott a lábamon a konyhában, nekem meg épp ezer dolgom volt, és akkor láttam, hogy 3 óra van. Gyorsan készítettem neki tápszert, meg is itta az egészet, majd aludt. Utána vettem észre, hogy még csak 2 óra múlt, nincs is 3... Persze délután nem tudtam még egyszer lefektetni, viszont iszonyat nyűgös volt már nap végére. Meg még egy kaját be kellett iktassak, hogy 2-től fektetésig kibírja...:)

Délután, míg Levente aludt, gazoltunk a kertben, és nagyokat szaladgáltunk. Eszméletlen idő van így november közepén... Ujjatlan rövid ruhában, és mezítláb szaladgáltam a kertben... (Papucsban nem tudtam ugyanis.)

Most épp azon elmélkedem, hogy mikor tudnám Kincsőt vérvételre vinni, de az is lehet, hogy felhívom a gasztroenterológust, és kérek egy későbbi időpontot, mert a szalmonella azért kicsit felborította itt a rendet. Mármint az előírt étkezést, és a 6 hetes kontrollt. Amúgy jövő hét csütörtökön kéne mennem vele. Szerdán meg az új védőnőhöz. Meg dokihoz. Mindig van valami.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr375518866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása