Hi!

Nem kevés időnkbe telt reggel elkészülni, de végül eljutottunk az évzáró ünnepélyre:) Leventét emelném ki először, akinek egy hangja nem volt egész délelőtt! Először végignézte az előadást Lívia öléből, majd úgy tűnt, hogy fáradt, ezután lefektettem a alvós szobába (kb. 3 percet kellett bent lennem vele), majd néha benéztem hozzá, hogy  felébredt-e már. Egyszer úgy mentem be, hogy ébren volt, nézelődött, és boldogan vigyorgott a falnak. Utána megetettem, és hazamentünk:) Jobb gyereket rajzolni sem lehetne:)

Nagyon jó volt a mai évzáró, Kincsőnek is nagyon tetszett. Volt ugrálóvár, de Bence nem mert bemenni. Szeretett volna, de sokan voltak bent, és nem egy tolakodós fajta:) És neki ez újdonság, nem volt túl magabiztos a használatát illetően, úgyhogy inkább elmentünk hintázni egy idő után:) Kincső viszont nagyon érdeklődött, úgyhogy őt két nagyobb fiú felkapta, betuszkolta, majd feltolták a csúszdához (ez ilyen csúszdás vár volt), az egyik ölbe kapta, és lecsúszott vele:) Hát igen, akinek két kisebb testvére is van, és az anyukája ott dolgozik a magánbölcsiben/óvodában, az tudja, hogy mi a dolga:)

Innentől fényképes beszámolóra váltok.

Volt kis vendéglátás. Kincső pont annyi pogácsát vett magának, amennyi belefért a kezeibe:) Amúgy éheztetem itthon, meg is látszik rajta:)

Talált az első 5 percben egy babát, és onnantól vonszolta maga után:) Itt teszem rá a kis kendőjét, mivel az összes hajcsatját elhagyta az elmúlt időszakban. Ez úgy 10 darabot jelent amúgy. Valószínűleg ott vannak, ahol a cumik...

Incy wincy spider:) Kincső csatlakozott az előadáshoz, sokkal lelkesebben, mint Bence:) Külön említést érdemel a háttér, mármint a lovak az ablakon túl:) Ja, szar helyen van az ovi...

Ezen a képen jól látszik, hogy Bencét mennyire érdekli a dolog:) Be sem akart menni, ott lógott a lábamon. Úgy sikerült beküldenem, hogy "Kincső is bent van, és mami csak akkor tud lefotózni, ha te is odamész!" :)) Na igen, az egó az megvan:)

Iszonyúan erős vagyok:) De itt már legalább nem könyékig volt Bence a pólómban, mert rászóltam:))

Kincső mindig nagyon élvezi, ha ő is jöhet a bölcsibe:) Pl. van hinta-palinta:)

A vár a csúszdával. Meg a hinta. Kincső épp motorozott a teraszon:)

Még hinták, csúszdák, homokozó, és az asztalnál volt az arcfestés.

Bence tigris lett. Hogy én mindig mennyire szánalmasnak találtam ezt az arcfestős mókát... Idióta fejű gyerekek közlekedtek mindig nagy boldogan a festésükkel... De tényleg kihagyhatatlan, annyira élvezik! Ebéd után mindenki feje le lett mosva az alváshoz, ez igen jó tett volt részükről:)

Úgyhogy Bence ilyen szuper helyre jár. Kaptunk ajándékcsomagot is, a gyerekek rajzaival, színezéseivel:) Szóval, nem csodálom, hogy Bence szeret ide járni:)

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr125518801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása