Medellin 2010.06.23. 20:47

Átlagos nap

Hi!

Ma reggel nagyon ügyik voltak a gyerekek, mert Bencét apa keltette mielőtt indult munkába, viszont Levente és Kincső még javában aludtak, 8 után kelt fel mindkettő. Bence szépen elment bölcsibe, és egy CD-vel tért haza, amin sok-sok kép volt róla. A bölcsiben készültek, egy profi fotós készítette őket, és még a CD-k is teljesen egyediek voltak, azaz Bence képe díszítette már magát a lemezt is:) És az ő képei voltak kiválogatva rá + pár csoportkép. Majd felteszem őket, még ma.

Ma aránylag szép idő volt, de ma sem mentünk le, egyrészt, mert fújt a szél, másrészt nem merem őket közösségbe (játszótérre) vinni, mert fertőzőek lehetnek. Úgyhogy ma is csak legózás, meg könyvnézegetés volt a program. A többi játék jelenleg nem érdekli. Ami még szórakoztatja, az a hajam, ami alá bebújik, meg a fejére pakolja:) Nagyon kis ügyes, már minden szót próbál utánam mondani. Jelenlegi "kedvencem", amikor áll este az ajtóban alvás helyett, és közli velünk, hogy "alvás!":) Persze a "kukucs", és a "hahó!" után:) Bár nem kell vele bent lenni, megőszülök minden este ettől a fél, 1 órától, mire elalszik.

Levente evése kezd megint normalizálódni, mióta kap gyümölcsöt. Napi két hozzátáplálás, és gyönyörűen tartjuk az evésre kijelölt időpontokat, minden előzetes sírás nélkül.

Tegnap kaptunk a bölcsődéből egy levelet, hogy július 12-én 10-től lesz v.mi megbeszélés a beiratkozás miatt, de persze akkor mi épp nyaralni megyünk majd. Ez az egyetlen fix hét idén:) Ma felhívtam őket, de azt mondták, hogy még nincs meg a beosztásuk (gondolom, hogy ki, melyik csoportba kerül, illetve ki, mikor szokik be), de augusztusban majd ők felhívnak engem, és akkor majd tájékoztatnak. Múlt héten összefutottam Rajmunddal a gyógyszertárban, és mondta, hogy a jegyző szabin van, de majd beszél vele megint, ha visszajött. A lényeg, hogy még nem kell lesnem a postaládát a válasszal:)

Akkor teszek fel pár képet.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr425518798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása