Medellin 2010.03.26. 23:33

Kiszabadultam:)

Hi!

Olyan édes a Bence! Mostanában mindig megbeszéli velem este az ágyban, hogy mennyire szeret:) És, ha én licitálok, hogy én viszont imádom, akkor ő is inkább imád engem:) Illetve mindig megbeszéljük, hogy ki szereti még őt:) És közben fogja a kezem, simogat, vagy odabújik hozzám. Már amennyire ez lehetséges, mivel ő az emeleten van az ágyában a rács mögött:) De akkor is olyan jó:)

A mai fő hír az, hogy kb. 4 hét után először elhagytam a 4 falat! És Leventét is, mert ő nem jött velem:) Ellenben Kincső jött, elmentünk a játszótérre! Teljesen meglepő módon be tudtam préselni magam egy farmerba, bár eredetileg nem az enyém volt, és direkt a mostani súlytöbbletes, babavárós időszakokra kaptam. De akkor is meglepődtem, hogy - ha nehezen is - de be tudtam gombolni. Azt inkább nem ecsetelem, hogy a nadrág fölött mi bugyogott ki és mennyire:)) És hosszú idő után először tettem be kontaktlencsét és kisminkeltem magam! Igaz, hogy csak a játszótérre mentünk, de smink nélkül sosem teszem ki a lábam a lakásból (max, ha anyuékhoz megyek, és a ház előtt beugrok a kocsiba), mert nem akarok senkit riogatni:) Kincső nagyon ügyes volt, sokat jött gyalog, meg tolta a kocsiját, de inkább bedobtam a kocsiba hogy haladjunk is. Kíváncsian vártam, hogy lesz-e ismerős a játszótéren, de nem volt:( Csupa ismeretlen anyuka és gyerekek. Egy ismerőssel találkoztam csak, de ő is épp hazafelé tartott, aztán odajött a kerítéshez váltani velem pár szót, meg végül be is jött 5 percre, de ennyi. Hol lehetnek a többiek? Mindenki bölcsibe ment? Azért született is pár baba tavaly, legalább velük jöhetnének le:) Bár elég nagy szél volt... Na nem baj, pár hét, és leköltözünk a játszótérre, csak enni járunk majd haza, meg aludni:) Akkor lesz alkalmunk újra felvenni a kapcsolatot az őrmezei babás közösséggel, és megint írhatom majd meg, hogy melyik hülye p***án vagyok kiborulva, és melyik kis hülyegyereket kéne agyoncsapni:) (És pont ezért nem nyilvános a blog - többek közt - hogy a hátuk mögött jól le tudjak fikázni mindenkit, anélkül, hogy visszajutna a fülükbe:))) Na jó, nem.) Kincső nagyon víg volt, hintázott, csúszdázott, homokozott... Felszólításra nem akart hazajönni, úgyhogy felkaptam és kocsiba tettem, ami miatt nagyon visított, de most neki is meg kell tanulnia, hogy van a játszótér, meg a játszás, utána pedig, ha én azt mondom, akkor van a hazamenés. Ha tetszik neki, ha nem. De hazafelé is volt nagy élménye! A ház előtti füves részen állva egy igazi dolmányos varjú károgott, akit egy macska figyelt lapulva, akit Kincső figyelt. (Ülve.) De aztán Kincsőt kiszedtem, hogy kicsit megkergethesse a cicát, aki legnagyobb megdöbbenésemre nem menekült el. Sőt! Egy ideig hagyta, hogy Kincső nyomogassa a gerincét, húzgálja a farkát, meg hasonlók:)) Itt nincsenek kóbor cicák, csak kerti macskák, akik kijárnak. Ezek szerint némelyik még a babákat is szereti. Nem hittem, hogy oda fogja engedni Kincsőt magához... Igazi csíkos házimacska volt:) Le is kameráztam a telefonommal, majd egyszer felteszem:))) Hát persze:)) Egyszer... (De telefonon szívesen megmutatom, az olvasóim elég nagy százalékával személyesen is van szerencsém találkozni naponta, hetente, vagy legalább alkalmanként:)

Levente ma is nagyon jó kisfiú volt, de éjszaka ébren lesz sajnos. 7-kor kellett volna vacsiznia, de nem kelt fel. Talán olyan 5 óta alszik, most 1/4 12 van... Tudom, fel kellett volna keltenem, de először csak vártam, hogy úgyis bármikor felkelhet, utána meg belemerültem a házikba (befejeztem és elküldtem őket!), azért írok csak most blogot, ilyen későn. Úgyhogy így jártam.

Ja, még egy! Ma reggel megint volt nálunk Merci, és hozott csomó cipőt Kincsőnek:) Meg egy kabátot. Úgyhogy most van benti cipőnk, kinti bakancsunk, nyári klumpánk, meg minden. Hozott vagy 6 pár cipőt... Meg 2 szandált, hogy adja oda valakinek, de azok már Kincsőre sem jók szerinte. Úgyhogy most nem kell cipőt vennünk, mert Merci nekünk adományozta, amit talált, mert már nem fér el tőlük:) Viszont neki a cipő kérdés elég kényes pont, mert használtat nem hajlandó a gyereke lábára adni (azaz a születendő gyermek lábára sem, neki ismét újakat fog venni), illetve 3 hétig hord egy cipőt Norina (utána kinövi állítólag, mert pont passzoló méretet kap mindig), úgyhogy lehordani se tudja nagyon őket. Tehát igen jó állapotú cipőket kaptunk. Én ezt a kérdést (is) kicsit lazábban kezelem:) Kapnak jó nagy cipőt, majd belenő a lábuk, és ha már nem megy rá a lábukra kb., akkor ideje újat venni:) De egy szezonra egy cipő elég szokott lenni. Tavaly nyáron volt, hogy augusztusban új szandált kellett venni, mert a nyár elején beszerzettből már kilógott elöl a lábujja. Igaz, hogy direkt úgy is járt benne, mikor még ki sem nőtte. Mindenesetre Kincső odáig van, csomó ideig a cipőket pakolgatta, és nagyon tetszett neki:) Én meg adtam pár kismamás ruhadarabot Mercinek. Pólót, szoknyát...

Most pedig megyek, és megpróbálom megetetni Leventét.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr625518723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lívia 2010.03.27. 16:19:34

Ne feledd, Bencének van egy szandálja, amit tavaly hoztam Hollandiából, és akkor még nagy volt rá. Remélem, idén meg nem az lesz a gond, hogy már kinőtte...
süti beállítások módosítása