Hi!

Kezdem a jó hírekkel:) Levente egyre jobban alszik este, pedig eddig sem nagyon panaszkodtam rá (kivéve mikor nem aludt). Tegnap megetettem fél 7-kor, 7-kor lefektettem, és 3:40-kor kelt fel legközelebb enni! Több, mint 8 órát aludt egyhuzamban! És napközben is kezd tökéletesedni, mióta bevettük a csodafegyvert, a cumit. Pedig teljesen úgy nézett ki, hogy ő nem lesz cumis, neki az ujja kell, de meggondolta magát. Ma már mintagyerek volt. Evett, ébren volt, elfáradt, letettem cumival, ELALUDT, később felkelt, nézelődött, bukott, visszafektettem, MÉG ALUDT, majd később megint felkelt enni. Ennyi. Ma egyszer sem sírt, és ezt teljesen komolyan mondom! És olyan sem volt, hogy két evés közt végig ébren van. Mint egy álom:) Remélem innen megtartja újonnan felvett jó szokását:)

Ma már többször kapott tápszeres kiegészítést, és mióta kap, azóta bukik. De nem ám evés után büfizéskor! Alszik egy órát, másfelet, felkel, és akkor:) A szeme délelőtt egész jó állapotban volt, de délutánra megint jobban váladékozott. Nem tudom mikor múlik el. A feje még mindig csupa kiütés, azt sem tudom, hogy mikor múlik el.

Elfelejtettem megírni múltkor, hogy Merci is felhívott (másnapra rá, hogy megírtam, hogy mindenki babát vár), hogy ő is terhes, a negyedik hétben van:))) Mellesleg az egyik főiskolás csoporttársam is utánam egy héttel szült:)) Talán ezt sem írtam:) (És azt sem, hogy az egész csoportból csak nekem volt idáig gyerekem, holott sok, nálam idősebb diák is van.) De a lényeg, hogy Merci is babát vár! Ki van bukva, hogy skorpió lesz a gyerek csillagjegye, és ő azt nem szeretné:) És lányt szeretne. Skorpió fiút nem:)) Kíváncsi leszek:) Ha úgy vesszük, én is ki vagyok bukva, hogy mi a fenét fogok kezdeni egy halak gyerekkel, szűz aszcendenssel? Szó szerint tűz és víz. Lesz egy kis művészi, elszállt, álmodozó gyerekem, jó érzékeny lélekkel, nekem meg az lesz a programom, hogy próbálom nevelni (a saját képemre), és próbálom visszarángatni a realitások talajára:)) Szegény gyerek:) Két tűz jegyű testvérrel megáldva ráadásul:) Szegény Leventém kicsit ki fog lógni a sorból:) Na, de szintén visszatérve Mericre. A hírt ne terjesszétek, bár nem mondta, hogy titok, de azt mondta, hogy a szülők pl. még nem tudják:) Ma volt nálunk egyébként, és szokás szerint tündéri volt, egy zsák ajándékkal érkezett, mint mindig. Néha az az érzésem, hogy csak azért akar már találkozni, hogy hozzon csomó meglepit akármi alkalmából. Most húsvét alkalmából kaptuk a csomagot... És én még soha semmivel nem leptem meg őket, bár soha nem is volt alkalmam. Hozott csokit a gyerekeknek, nekem (a kedvencemet!), hozott 3 szép nyuszis tojást, ami felakasztható, két szál tulipánt a lányoknak, matricás fejlesztő füzetet, és három nagy jegyzettömböt, hogy a gyerekek tudjanak mire firkálni... Elég szarul van amúgy szegény, hányinger, meg ami kell.

Kincső ma napközben nagyon aranyos volt, de délutánra - mint tegnap is - kitört rajta a hiszti. Nem tudom, hogy miért, mit akar, mi a baja, de nem hagyott élni. Szerintem fáradt addigra. Keveset alszik éjszaka, napközben se sokkal többet egy óránál. Ja, alvás. Éjszaka Líviáéknál aludt, és állítólag ritka pocsékul. 625milliószor kelt fel, és az sem kizárt, hogy fél 6-tól ébren volt...

Bence böcsiben volt egész nap, és állítólag egy jó nagyot aludt! Ebben biztos vagyok. Ugyanis még negyed 10-kor is vidáman ébren volt, és kétszer jött ki a szobából, hogy  pisilnie kell... Meg egyszer azért, hogy fáj a hasa:( Tegnap és ma is megkapta a gyógyszerét, remélem mielőbb hatni fog. De, hogy ne legyen ennyire egyszerű a dolog - mármint a késői elalvásról beszélek - természetesen Kincső is 10 percenként sírt fel, már lefektetés után nem sokkal. Ugyanis egész nap folyt az orra, ami nem volt gond, egészen addig, míg vízszintesbe nem került. Hát igen, zavarja, hogy nem kap jól levegőt. Levente meg ébren volt, a hordozójába fektettem le, ahol végül elaludt, de ott nem tud jól aludni, úgyhogy ott is többször felkelt. Tehát, rohangáltam Bence, Kincső és Levente közt, hogy épp melyiknek van nyűgje. Ja, említettem már, hogy szerda van, és egyedül voltam itthon este? 3 gyereket fürdetni, fektetni, vacsiztatni, szoptatni, altatni, majd rohangálni, mert ma épp rendhagyó estét tartanak. Csak most, csak nekem. Utó-szülinapi buli. Ja, 2 napja volt a szülinapom, és mókás volt, amikor Süvi úgy ért haza a virággal, hogy a mellemen gyerek, a másik kettő veszekszik, és épp a feje tetején áll minden:) Meg amúgy is elmarad a kerek évszámos party-m , pedig az összes havernak ilyenkor volt a meglepetés bulija. Vagy nem meglepetés, de nagy bulija. De csak azért írom ezt, mert poénos volt anyu megnyugtatása:) Hiába az itthoni állapotok, az ő 30 éves szülinapját nem tudom felülmúlni, mert ő épp kórházban feküdt Reni születése után, és épp vérátömlesztést kapott:))) A 30. szülinapja alkalmából:) Ehhez képest piskóta vagyok:)

Süvi épp most mondta, hogy feltétlenül írjam meg, hogy Bence megetette a cickát. Adtak neki apával finom csemegét, és Bence a kezéből etette. Azt hiszem. Nem voltam ott. De utána Bence beszámolt, hogy cickát etetett:)

Ma pedig nem írok semmi házit, szakdogát, mert ügyeletet tartok. Ha leírnék egy fél mondatot, Kincső úgyis akkor sírna fel, úgyhogy esélytelen. Murphy.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr715518719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása