Hi!

Nem tudom mi van, de Kincső most is jól aludt éjszaka:) És reggel is szerintem csak egy fiók hangjára riadt fel, úgyhogy gyorsan megreggeliztettem, aztán leléptem, míg még aludtak. Mármint ma bíróságon kezdtem reggel, addig anyu átjött vigyázni a babákra délelőtt. (Süvi meg a sztrájk miatti dugók miatt ma is 7-kor már elindult munkába). A bébik rendesek voltak délelőtt, és Kincső épp igen nagy szerelemben volt anyuval, mikor megérkeztem. Örült nekem, kicsit körbeugrált, utána ment vissza anyunak udvarolni és tenni a szépet:)

És Kincső ma is csak egyszer aludt ebéd után! Jó fáradt volt már addigra, és leves után le is tettem, gondoltam ráér a második fogás alvás után is:) És annyira okos! Süvi is megállapította ma, hogy tényleg mindent ért! Ma még könyvvel is teszteltem. Kincső, hol van ez, hol van az, mutasd meg, és értette. Értette a kérést is, meg azt is, hogy miről beszélek. Szépen végignézte a képeket nagy komoly fejjel, majd rábökött a kérdéses ábrára. Mondjuk továbbra is lehet, hogy ez a normális, csak Bencénél nem ez volt:)

Bence ma nagyon eleven volt. Kicsit túl eleven is. Beszélt sok hülyeséget:) Kincsőt meg suttyomban ölelgette, míg én kimentem a konyhába! Arra mentem be, hogy Kincső mit kuncog, aztán látom, hogy fekszik az ágyon (ahol hagytam), Bence rajta fekszik, és ölelgeti ezerrel:) De amikor észrevett, akkor gyorsan lepattant róla, majd fennhangon közölte velem, hogy szereti a Kincsőt!:) A másik kedvencem, amit szokott mondani, az a család bemutatása. Megkérdezem, hogy hívják, már mondja is, hogy Süveges Bence. Mutatok Kincsőre, hogy őt hogy hívják? Már mondja is, hogy Süveges Kincső. Majd folytatja a felsorolást, így van még: Süveges Anya, Süveges Apa, Süveges Ammama, Süveges Appapa, de még a húgom is Süveges Reni, holott nem:))) De azért nagyon ügyes:)

Ma megint végigtúrta a DVD-ket, míg nem voltam a szobában, így 2-t is talált, ami érdekelte, és a kezembe nyomta. Egy DVD az elefántok életéről (kaptuk valahonnan, még soha nem néztünk bele...), meg a Shrek. Mivel az elefántok élete nem érdekelt, arra ott van az Animal Planet, így betettem a Shrek-et. Igaz csak angol/francia/holland nyelven nézhető, de annyi baj legyen. Ma este már csak úgy tudtam lefektetni, hogy most alvás, és ha felkel, akkor nézhet zöld ogrét:)) Mert persze alvás helyett reklamálni kezdett, hogy zöld ogre, meg sárkány, de mondtam neki, hogy kizárt dolog, alvás jön, de ha felkel, akkor délelőtt beteszem neki. És akkor gyorsan jött aludni, hogy mielőbb felkeljen:) De még az ágyban is megígértette velem, hogy alvás, utána meg zöld ogre:))) Szerintem tetszett neki a mese:) A sárkánynál persze "félt", odamászott az ölembe, meg elbújt mögém, hogy "ő fél" de a film végéig a sárkányt követelte, hogy mikor lesz megint:) Meg persze látta is, és meg is beszéltük, hogy ő egy aranyos és szép kislány sárkány, csak az elején kicsit el akarja kapni a szamarat:) Hogy puszit tudjon adni neki:) Megint ilyen tipikus színjátszás volt részéről az egész félés:) Le kéne egyszer kameráznom, hogy mekkora színész a gyerek:)

Ma több mókásat is mondott és csinált, amikre külön megjegyeztem, hogy este el ne felejtsem megírni, erre egy sem jut eszembe:(

Ja, és a legfontosabb! Kincső elkezdett járni! Tegnap kipróbálta, ma meg már simán elgyalogolt a szekrénytől a kanapéig. Meg vissza. Meg minden irányba, amerre épp menni akart. Csak így. Egyik napról a másikra! Épp ideje is volt. Ha decemberben nem ugrik be az a lábfájás, akkor már szaladgálna szerintem:) Most egy hónap kimaradás volt az életéből és kezdhetett újra mindent. Ha jól emlékszem, akkor az első lépéseit pont egy nappal a 11. betöltött hónap után tette meg. 1 évesen már ügyesen járkált, majd 13,5 hónaposan kezdte újra. Nagy kimaradás, de most már tuti gyorsan behozza a "lemaradást".

Én megvagyok, bár nehezen mozgok, ha meg nem mozgok, akkor beáll minden ízületem, és akkor meg már nem hogy nehezen, de sehogy sem mozgok:) Néha töltök magamba kis kalciumot és magnéziumot, de rajtam már csak a szülés segíthet:) Esténként a legszarabb - ugye akkor már alszanak a gyerekek - én viszont főleg nyugalmi állapotban vagyok. És utána abból kimozdulni nem mókás. Viszont pár napja fáj a torkom is, kicsit meg van duzzadva a nyirokmirigyem, és ettől még pocsékabbak az esték (meg az éjszakák). Sajnos nem múlik, idáig ma a legrosszabb. Hétfőn megyek vérvételre apuval, mert neki is kell mennie.

Ma kiderült, hogy anyuék melletti utcában is nyílt egy magánbölcsi! Már régóta építették, de anyu ma látta kutyasétáltatáskor, hogy kitették a táblát, hogy megnyílt! Igaz a kert még nincs kész, azaz fel van ásva, de azért hétfőn felhívom őket. Van honlapjuk is, de elég szar, és nincs rajta elég infó. (http://www.delfino.hu/) Ez még a régi hely honlapja, most költöztek át ide. Nem találom jobbnak, mint a Gézengúz+ -t, de azért egy hívást megér. A másik sincs messze, de ez az új fele távolság sincs. Gyalog is 10-15 perc.

Még azon elmélkedek nagyon, hogy jövő héttől mi legyen a bloggal. Megerőltetem magam, és nekiugrok a szakdolgozatomnak (ha addigra végre elkészül a laptopom..), viszont azt is csak olyankor tudom csinálni, amikor blogot is írok. Vagy sokszor nem fogok írni, vagy csak nagyon rövideket, vagy megpróbálok napközben, míg Kincső alszik, de mindenképp kevesebbet fogok foglalkozni vele. Csak, hogy tudjátok:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr785518671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóri 2010.01.15. 21:47:37

:)) Szóval már színészkedik is? :) Jót röhögtem ezen a Süveges Apappán meg Amammán, vagy hogy a fenébe írtad :D És engem bezzeg kihagyott??? Nyaff :( Kincső nekem is udvarolhatna már egy kicsit :) De tényleg milyen okos kiscsaj :) És nagyon tetszik nekem az, hogy így szeretik egymást :) Ez is vicces, hogy zöld ogre meg a története :)) Mindenesetre elég szomorú, hogy ritkulnak majd a bejegyzések, mert ez a blog az egyik kedvenc olvasnivalóm :) Neked meg kitartást, már csak másfél hónap és szülsz :) Jé, az mindjárt itt van! Puszi!:)
süti beállítások módosítása