Hi!

El is felejtettem tegnap említeni, hogy királyi összegű gyedemet sikerült november 9-re utalnia az államnak... Igaz, hogy a havi számlák általában 5-6-i határidővel vannak, de állam bácsit ez sem érdekli. Öröm.

Ma egy fokkal jobb éjszakánk volt. Na jó, 2 fokkal. Igaz Bence megint felkelt kétszer, de Kincsővel együtt, így csak 3-szor kellett átmennem egész éjszaka. El sem hittem:)

Bence ma igen rendesen viselkedett, és hiszti is csak egyszer volt - jó nagy - de azt én provokáltam, ha úgy vesszük. Az történt, hogy Kincső felkel, átvittem a nappaliba (még benne volt a cumi a szájában, ahogy kivettem az ágyból), Bence odajött, kivette Kincső szájából a cumit, elvitte és letette. Én csak lestem. Szerencsére Kincsőt ez nem érdekelte, de én nagyon mérges lettem. Ráparancsoltam Bencére, hogy mit képzel, azonnal hozza vissza Kincső cumiját, de persze elengedte a "kérést" a füle mellett. Úgyhogy fogtam magam, és én meg elvettem az ő cumiját. Szépen elmagyaráztam neki, hogy az nem úgy van, hogy csak úgy elveszi mástól a cumiját, és addig nem adom neki vissza a cumit, míg Kincsőnek vissza nem hozza az övét. Bence totál kétségbeesett, ordított, sírt, hogy "cumi, cumi", taknya-nyála folyt már egybe, fuldoklott és köhögött a sírástól, fetrengett a földön, csapkodott, rugdosta a játékokat, és teljesen ki volt kelve magából. Ezt megállás nélkül csinálta 15 percen keresztül (ami 3-szor annyinak tűnt), majd végre megjött a józanabbik esze és visszahozta Kincső cumiját, amit idáig megtagadott. Akkor visszaadtam neki a cumiját, erre eldobta és hisztizett tovább:)) Mert ugye nem úgy van az, hogy az van ,amit én akarok. Ha én azt akarom, hogy cumit kapjon, akkor neki nem kell:))) Bebújt a fotel mögé a cumijával (mert Kincső ránézett és féltette...), ott ordított, de nem akárhogyan. A cumi mellette volt a földön, ott őrizte, de be nem vette volna a szájába! Csak azért, mert engedélyt adtam rá. Komolyan mondom, tragikomédia. De aztán, mivel amúgy sem törődött vele senki, lenyugodott, és nekilátott autózni. Kb. fél óra alatt túlestünk a hisztin. 

Egyébként sokat játszik már mostanában a gyerekszobában. Ennek persze az az oka, hogy nézi, hová tehetné ki a játékát, ahol Kincső nem akarja elvenni tőle (Kincső persze nem akarja elvenni, de Bence szerint igen). Ilyenkor mindig felajánlom neki a szobáját, meg az ágyát (ha neki magától nem jut eszébe a nagy keringések közepette), és akkor gyorsan átvonul. Általában fel is mászik az ágyára, és ott pakol ki. De tegnap óta kiderült, hogy Kincső is fel tud mászni! Azaz Kincső rájött, hogy igazából fel tud mászni, csak fel kell raknia egy lábát hozzá a matracra:) Úgyhogy ma már sportot űzött abból, hogy felmászott az ágyra Bence alvós macijáért, majd lemászott vele. Bence meg mindig pakolta vissza, hogy mit keres a maci a földön:) Persze amúgy nem igaz alvós maci, mert Bence le sem sz**ja mióta megvan, csak megszokta inkább, hogy az ágyban van, mint a takaró pl. De Kincsőt azért érdekli:)

Ma Kincső jobban aludt napközben, azaz fáradt volt, időbe lefeküdt és elaludt, viszont nem aludt sokat. Szerintem egy órát sem. Se délelőtt, se délután.

Más nem is történt szerintem.

Holnap én viszem Huncutkára Bencét, Lívia meg Kincsőzik addig. Aztán én délután beugrok a városba egy ajándékért, lehet, hogy Bencét is viszem magammal. Fél 6-ra meg jön hozzánk 2 barátnőm/volt osztálytársam, csak úgy. Babát nézni, dumálni, mert rég találkoztunk. Úgyhogy lesznek események a gyerekeknek:) (Meg nekem is.)

Pá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr665518617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása