Medellin 2009.11.01. 21:23

Nagy alvások

Hi!

Tegnap és ma is nagyon nyűgös és fáradt volt Bence. Bár megjegyzem, hogy a családban szinte mindenki, úgyhogy az időjárást teszem felelőssé:) Tegnap, miután átmentünk anyuékhoz 1/2 11 körül, Bence végig a földön feküdt, nyűglődött, cumival a szájában, cicás ronggyal, párnával. Ugyanis nem tudtunk ezek nélkül elindulni, mert már otthon nyűgös volt, és nekilátott zokogni, mikor megkértem, hogy tegye le indulás előtt a fent említett kellékeket. Úgyhogy jöttek azok is velünk. Délután anyu le is fektette aludni, és nagyon durva volt, mert Bencét nem lehetett felkelteni! 4-kor fel szerette volna anyu kelteni, hogy tudjon majd est is aludni, meg esetleg elmenjenek még sétálni, de nem sikerült. Igaz, hogy felverte, de Bence nem kelt fel, csak feküdt kómásan, és nem csinált semmit a cumizáson kívül. Anyu vagy fél óráig próbálkozott nála, de mikor otthagyta, akkor vissza is aludt. Akkor is aludt, amikor hazaértem suliból, sőt, nekem se kelt fel, hiába mentem be hozzá. Mint aki egy hete ne aludt...

Ma dettó. 2 után, apu felköszöntése után lett lefektetve (talán 1/4 3 körül), és 1/4 6-kor kelt fel, de ha minden igaz akkor sem magától, hanem anyu ment már fel felkelteni. Ennek megfelelően tegnap is, meg ma is későn aludt el, bár nem vészesen későn. És nem hisztizett a fektetés miatt, és Kincsőt sem keltette fel ,csak csendben cumizott elalvásig.

Ma már megint tátva maradt a szám tőle. Előkerült a legó rendőrautó szirénája valahonnan. Kérdezi, mi ez? Mondom, sziréna. Következő mondata: Bácsi szirénája. Honnan tudja ezt így egyből elragozni abból, hogy sziréna?? És miért nem beszél már rendes érthető mondatokban, ha ilyenekre képes?:)

Amúgy Bence ma délutáni nagy alvását egy nagy kirándulás előzte meg. Délelőtt Líviáékkal (azaz Dóri és Karcsi is ott volt) a Normafára ment a kis pocok. Utazott a Fogaskerekűn is, de csak valaki ölében ülve volt hajlandó ülni, egyedül nem:) Azt mesélte, hogy látott galambokat, de mást nem nagyon mesélt. Úgyhogy Líviától tudom, hogy látott a játszótéren sok gyereket, nekik nagyon örült:) Meg eleinte nyűgös és kedvtelen volt, de aztán feloldódott. És voltak melegedőben is, ahol kapott meleg teát a cumisüvegébe:) Nem is kérdeztem, de talán készült róla fénykép is! Ha Dóri csinált, és elküldi őket, akkor az engedelmével felteszem majd a netre, a szokásos helyre:)

Kincső és Bence ma nagyon édeset csináltak együtt:))) Bence (ebédelés helyett) beült a függönyök mögé - Kincső elé - és összehúzta, széthúzta maga előtt a függönyt:) Vagyis kukucs előadást tartott Kincsőnek, aki meg odáig volt az örömtől, hogy micsoda móka van, és ott kacagott:))) És próbálta elkapni Bencét, aki épp előkerült a függöny mögül:) És Bence is csak vigyorgott, és folytatta az előadást. És ezt minimum 5 percen keresztül! Halál jól elszórakoztatták egymást, és Kincső is olyan ritkán szokott úgy tényleg kacagni:) Sokat mosolyog, de csak egy kis hasára adott puszikkal/harapdálásokkal lehet kacagásra bírni, mert az nyilván csikizi:) De kacagni ritkán kacag.

Én holnap délután megyek egy kontroll ultrahangra, megnézzük, hogy mi a helyzet azzal a kis szalaggal. Meg persze a babával:) Majd beszámolok!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr415518608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

101553 2009.11.01. 22:53:09

Igen-igen, Bence az én ölemben ült főleg, és képzeld el, mikor vártuk a fogaskerekűt, leguggoltam és átöleltem, és VISZONOZTA! :) Szeret a pocok! :) Megöleltük egymást, meg minden:) Sokszor puszilgattam:) Sajnos csak 5-6 képem van, plusz a mobilomon. Tudniillik, én feltöltöttem az elemeket indulás előtt, de valamiért egyik se működött, valószínűleg megfagytak az elemek, nagyon bosszantott!!!! Telefonomon meg nagyon gyenge minőségű képek vannak, mert a legkisebb pixel méretekre volt beállítva, nem is tudom, miért, korábban 640X? volt. De most újra beállítottam... Apa csinált pár képet, remélem azok jók lesznek :) Kincső nagyon édes volt:) Annyira szép és bájos kislány-baba:) Egyébként Bence tényleg nagyon bamba volt az elején, de aztán mikor rájött, hogy séta van és móka, akkor már jól érezte magát, meg amikor volt a játszótéren ilyen korongos micsoda, azon is végigvittem, nagyon mosolygott :) Tetszett neki! Azért az tök jó, hogy néha milyen jól tudnak szórakozni együtt :) jó testvérek lesznek később is:)Puszi
süti beállítások módosítása