Medellin 2009.08.06. 13:52

Motorhiány

Hi!

Tegnap rövid napom volt a gyermekekkel. Mármint 3/4-kor távoztam itthonról, és kb. 3/4 11 körül értem haza. 

De voltunk lent játszótéren, teljesen rendhagyó időpontban! Kincső kora délelőtt aludt egyet (8-kor kelt, de 1/4 10-kor már feküdt vissza), úgyhogy a déli órákban voltunk lent. Mivel lehűlt végre a levegő, és felhős (esős) is volt az időjárás, lent lehetett maradni, anélkül hogy hőgutát kapnánk, vagy megégnénk. És elég sokan voltak lent! Bence vígan játszott, Kincső vígan nézelődött, én meg vígan eszmecseréltem a többi anyukával:) A Huncutka tornát tartó Móni is lejött Mimivel. Jó nagy már a hasa, hivatalosan 2 hét múlva szül:) Bencének sürgősen be kell szerezni már egy motort, mert mindig lop egyet, de játék babakocsit nem vagyok hajlandó venni neki:)))) Már csak pár hét van a névnapjáig, addig ki kell bírnunk motor nélkül.

Kincső aránylag nem romlott még el, bár most éjszaka már többször kelt. És hajnali 6-tól rendszeresen. És ma nem tudtam lefektetni, mert nem volt hajlandó elaludni. Tegnap már 1/4 10-kor aludt délelőtt, most 3/4 11-re aludt csak el nagy küzdelmek árán, és csak 20 percet aludt!!! És sokadik nekifutásra tudtam csak letenni fél 2-kor is. Már elég ideges voltam. Pedig délelőtt nem is én küzdöttem vele, hanem anyu, mert én fogorvosnál voltam. (Nagyon jó fogorvost szereztem, nagyon közel, és ingyenes. Ha érdekel valakit.)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr45518567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

101553 2009.08.06. 15:36:20

Nem Editnél voltál??? Nocsak! Ez meglepő! Kismotorral kapcsolatban én úgy emléxem, van Bencuskánknak. Vagy azt már kinőtte? :D Ott van a bicikli, azt is lehetne használni, amit kapott nemrég anyutól! :)

8249 2009.08.07. 15:53:50

Edit messze van és pénzbe kerül. Egyiket sem tudom megoldani 2 gyerek mellett:) Motorja nincs, csak bébitaxi. Van bicikli, de még nem tud biciklizni, és babakocsi mellett nem tudok biciklit tolni. Csak ha jön velem valaki, vagy ha külön elviszi valaki Bencét bicajozni!
süti beállítások módosítása