Hi!

Ma délelőtt elmentem Bencével Huncutkára, míg apa vigyázott Kincsőre, aki egy kis tündér volt! Letettem 1/2 10-ko, egyből elaludt, majd akkor kelt fel épp, amikor hazaértünk:) Azaz apának semmi dolga nem volt vele:))

Bence annnnyira ügyes volt tornán, hogy odáig voltam! A feladatok több, mint 80%-át csinálja már egyedül. Fut, ugrál, guggol, tapsol; mindent csinál, amit épp kell. Míg a többi gyerek nem. Még azok sem, akik annyi ideje járnak, mint mi. És annyi idősek, mint mi. De már beszélni is tudnak, nem úgy, mint mi. Ebből is látszik, hogy Bence baba okos és értelmes, csak épp nem beszél, de nem azért, mert buta. Kezd ez a téma a vesszőparipám lenni, mert a közvetlen környezetemben egyre sűrűbben hallom, hogy Bence nem beszél, Bence miért nem beszél, Bence mikor beszél már, Bence így, Bence úgy, és nem győzöm védeni a kis érdekeit:) Nagyon okos, mindent ért, és nagyon büszke vagyok rá. Merciék is voltak ám, és Bence nagyon kis mókás volt:) Csomószor ment oda hozzájuk huncutkodni, meg beleült Merci ölébe is, amikor ilyen földön ülős program volt:) A labdázásnál mondtam Bencének, hogy vigyen labdát Mercinek, erre Bence felkapott egy labdát, körülnézett, megkereste Mercit, majd odavitte neki a labdát, odaadta, aztán jött vissza, hogy teljesítette a küldetést:) És elég volt egyszer mondani neki, és nem is mutogattam mellé, mégis egyből mindent megértett. Tök jó. Tudom én, hogy csomót ért, csak sokszor szelektív a hallása. Mint minden gyereknek:)

Aztán délre vittem át őket anyunak, én meg leléptem dolgozni, és tök jó volt, és pénzt is kerestem, csak a Takko Fashion-be nem tudtam elmenni, pedig ma 30%-os árengedmény volt minden termékre:((( És ott gyerekruhák is vannak! Emiatt nagyon szomorú vagyok, de tényleg nem volt ma egy szabad órám sem, amit erre tudtam volna fordítani.

Még annyi vicc volt, hogy amikor mentem a babákért, akkor Bence nekilátott nagyban magyarázni anyunak, de halandzsázott ezerrel, és még a kezével is gesztikulált! Mi meg nem értettük, hogy mit akar, pedig nagyon magyarázott! És konkrétan magyarázott. Mármint a hangsúlyból és mutogatásokból kiindulva. Csak épp nem értettük szegényt:)

És ma többször csinált olyat, hogy direkt odadugta az arcát/fejét a számhoz, hogy adjak rá puszit:) Mert ha a feje közelében van a szám, akkor általában elhalmozom puszival, és ha épp nem történik így, az már furcsa (gyanús) neki, és inkább dugja a fejét:))) Annyira édes!

Kicsi kisangyal Kincső meg 3-tól 6-ig (!!!) aludt anyunál, úgyhogy ott sem volt túl sok gond vele, míg házon kívül voltam:) És annyit mosolyog az a kislány! Annyira édes ő is! Jajj, de jó nekem:)))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr575518530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása