Medellin 2009.02.25. 21:51

Beteg baba

Hi!

Rossz hírrel indítok, Bence nagyon lebetegedett estére. Már a déli alvásnál arra kelt fel fél (!) óra alvás után, hogy nem kap levegőt. Azaz félre is nyelt (gyanítom már akkor a takony miatt), és arra riadt fel, de utána szörcsögve sírt fél órát, és nem tudott visszaaludni. Szegény pocok:(( Fél óra az nagyon kevés neki:( Meg a negyed órája alvó Kincsőt is felsírta, de ezt már meg sem említem... Aztán egész délután tüsszögött, ami meg azért is volt kellemetlen, mert Norinánál voltunk látogatóban. Vittem vissza a kinőtt ruhákat és kaptunk újakat is. Remélem Norcsi nem náthásodik be tőlünk...:/ Aztán most este megint rémes a dolog. Kb. 40 perc alvás után arra kelt, hogy nem kap levegőt, és szegény sírt. Pedig úgy fektettem le, hogy illóolaj hegyek, a háta-mellkasa bekenve ilyen légzéskönnyítő krémmel. Még a matracot is megemeltem, mert vízszintesen nehezebb aludni náthásan. De semmi nem használ. Fél óráig szenvedett, de nagyon, mert borzasztó álmos is volt. (Ugye délben sem aludt, este is nagyon hamar elaludt már.) Orrspray-t is kapott, orrszívóval is nekiestem, de nem sok sikerrel. Ez az a tipikus vizes orrfolyás. Átvittem a nappaliba aludni, hogy ne ébressze fel Kincsőt, most alszik. Még nem döntöttem el, hogy melyik gyerek alszik velünk, de most éjszakára elszeparálnám őket.

Délelőtt még tornán volt, este meg Líviánál aludt a kis pocok. Le lett mérve reggel, Dóri írta, 12,5 kiló. De mamusszal és ruhában. Úgyhogy olyan 11-12 kiló között lehet nettó súlyban:))

Ja, remek volt, amikor mentünk át Merciékhez:) Fogtam Bence kezét amikor jöttünk le a ház előtt a lépcsőn, de utána elengedtem. Két lépés után elcsúszott egy kis latyakban és hasravágódott. A koszos, vizes úton. Mert ugye olvad. A kék farmerja barna lett, a tenyere meg... Hát... Koszos. Maradjunk ennyiben:) Aztán 2 méter után elhaladtunk egy pocsolya mellett/felett (ugye, olvad..) Abba gyorsan taposott egy sort. Az ő gatyájának már mindegy volt, de az én világoskék farmerom tündéri pöttyös lett. Már majdnem kétszer volt rajtam mosás óta:) Merciék háza előtt is talált egy pocsolyát, de az már tényleg mindegy volt. (Szegény kis pocok, most voltam bent nála, nagyon sírt, alig tudott megnyugodni.)

Norina már próbál járni kapaszkodva, illetve próbál megállni a 2 lábán úgy, hogy elengedi, amit fogott:) Egyensúlyozik egy kicsit, utána ismét megkapaszkodik:) Most 1 éves (lesz pár napon belül). Bence ilyenkor már járt, viszont Norina szókincse kb. megegyezik Bencéjével:) Vau, bú, meg társai:) Hát igen, itt is úgy van, ahogy a nagykönyvben meg van írva: Lányok előbb beszélnek, később járnak, fiúk fordítva. Kivéve Zsuzsi fiát, Mátét, aki már egy évesen járt is, beszélt is. Ilyen is van, de ez a ritkább:)

Kincső baba is nagyon mókás a napokban:) Egész nap dugdossa kifelé a nyelvét:)) Már amikor ébren van. Nem cuppog, csak úgy tesz:) És pici bolond rózsaszín nyelve van:) És egész nap azt csodálhatom:) Majd le is fotózom. Bencéről is van olyan kép (iwiw-es fotóim közt pl), ahol 3 és fél hónapos (3 héttel idősebb, mint Kincső most) és természetesen ki van nyújtva a nyelve:) Ha nála ment, akkor Kincsőnél is le fogom tudni fotózni:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr75518493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lívia 2009.02.25. 22:18:31

Jaj, nem is akarom elhinni, hogy ilyen beteg a kis pocok! Éjszaka nagyon jól aludt, egyszer sem kelt fel, és délelőtt is csak "viccből" tüsszögött ( tudod: hahahahahahapciiii) és rohangált körben, és tornán is részt vett mindenfélében. Édes drága kis bogaram!

90700 2009.02.25. 23:03:54

Szia! Teljesen véletlenül találtam rá a blogodra (a Huncutka torna kapcsán, ahol ma jártam először a kislányommal), remélem nem baj, ha néha olvasgatlak majd! :) Jobbulást Bencének! Üdv, MAM

8249 2009.03.01. 20:15:14

Köszi MAM:) Üdvözöllek a blogomon! Amúgy nem publikus, csak a "beavatottak" ismerik a címet, de kérésre (mármint engem kell megkérdezni:) megadható másnak is! (Csak azért írom, hogy ne terjeszd automatikusan az elérhetőséget:) Majd valamikor tuti találkozunk tornán, akkor majd szólj, hogy te vagy az, jó? :) Üdv!

90700 2009.03.07. 19:06:06

Okés, nem terjesztem! :) A nevemre kattintva Te is meg tudod nézni a mi naplónkat, ha érdekel! :)

8249 2009.03.09. 12:35:52

Ó igen, már próbáltam, de kiírta, hogy nem publikus:)
süti beállítások módosítása