Medellin 2008.11.29. 09:22

Lehet, hogy...

Hi!

Na, ma nem megyek suliba. Hajnalban arra keltem, hogy iszonyúan bekeményedett a hasam! Egy kis labdává keményedett össze. Utána már nem is nagyon tudtam aludni, mert mindig keményedett, ha nem is annyira, mint elsőre. Tudom, front van. De azóta bizonyos időközönként elönti a fájás a derekamat (!), meg aztán kis időre rá elmúlik a fájás. Úgyhogy gyanús. Szóval, ezek vagy sűrűsödni fognak, és megyek szülni, vagy csak front van, és majd elmúlik. Mindenesetre pakolászok a kórházi pakkba, meg készülődök, mint aki akár szülni is mehet ma.

 

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr695518459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kétgyerekes apuka :) 2008.11.29. 19:56:08

Örömmel tudatom minden kedves érdeklődővel, hogy megszületett Kincső Boglárka, 3300 grammal és édes kis pocok kinézettel! :)) S.

Dori 2008.11.29. 21:55:36

Jajj, annyira orulok:) GRATULALOK AZ IFJU SZULOKNEK:) es Andrisnak ez akar GYONYORU NEVNAPI AJANDEK:) majd kuldjetek MMS-t! Puszi es csupa poc dolgot kivanok! :)
süti beállítások módosítása