Medellin 2008.11.28. 17:23

Kidőltem

Hi!

Úgy tűnik a tegnapi rohangálás nagyon kikészített, mert tegnap óta moccanni sem tudok. Fáj, és nyom, és fáj, meg nyom is, és nem tudok mozdulni. Csak nagyon nehezen. Kész extrém sport jelenleg az is, hogy vízszintesbe helyezzem magam. A felállásról nem is beszélek:) Úgyhogy szegény Bencével ma lényegében egy percet nem foglalkoztam, mert feküdtem a hátamon egész nap. Szerencsére mostanában már nem hisztis, hiába alszik keveset. Szépen nézte a meséket, játszott, újságot lapozgatott, úgyhogy elvolt. Egyszer azért odajött (jó, többször is persze), és vidáman nekilátott csapkodni a nagy dob hasamat:) Hátba veregette a hugit:) Én persze nem örültem ennyire a dolognak, de felkészületlenül ért a támadás:)

Bence éjszaka 1-kor, meg 6-kor kelt fel kicsit, majd fél 7-kor. De fél 7-kor nem mentem be hozzá, mert képtelen voltam. Úgy voltam vele, hogy vagy alszik tovább, ha befejezte a nyűglődést, vagy felkel végleg, és kijön. Az utóbbi történt, bár elég lassan és bátortalanul:) Bár ilyenkor mindig kap sok dicséretet, hogy felkelt, és egyedül kijött:) Csak megtanulja, hogy alvás után örül anya, ha kijön a szobából, és csak alvás előtt dühös az anya, ha kijön a szobából:)

Ebéd után is nagyon rendes volt. Lefektettem fél 1 körül, és semmi dolog nem volt vele, szépen lefeküdt, helyezkedett, és tíz perc múlva aludt!

Délután megint sokat mászókázott az ágyon! Persze szigorúan csak a védőrácson keresztül! Fel-le-fel-le. Iszonyat jó időtöltés;meg nekem is, mert elég csak feküdnöm, vagy ülnöm, és nézni őt:) Vagy odatámasztani a lábam is, hogy tudjon kapaszkodni:) Ezt a játékot szeretem!:)

Nem tudom írtam-e már, de mára minden állat, aminek szárnya van, meg úgy nagyjából madár kinézésű, az "koty". Ami eredetileg a tyúk ugyebár. Úgyhogy megoldódott a világ egyik legnagyobb rejtélye, hogy a tyúk, vagy a tojás volt-e először. Természetesen a tyúk, ő az alfa, és az omega, minden szárnyas belőle alakult ki amúgy. Nem csak a tojás! Legalábbis erre tudok következtetni Bence alapján:)

Szegény 2 napja a lakásban ül, de tényleg nem tudom levinni semerre! Legalább mára annyi programja van, hogy Süvi most vitte át Líviáékoz, mert ugye ott fog aludni. Kicsit legalább autózott is:) Én csak annyira vállalkoztam ma, hogy levittük együtt a szemetet, és megnéztük a postaládát:) De azt is nagyon élvezte, jött a kis lábain a lépcsőn.

És megjött végre a matraca is!! Fél 6 óta van matrac az ágyban, lepedő is van már rajta, amit anyu hozott egyik nap, már csak Bence kell rá! Illetve végre kimoshatom a kis matracot a bébinek. Persze nem ma, majd ha erőre kapok kicsit! Mondjuk hétfőn.

Kicsi Kincsem már nagyon nem fér el, mint írtam fentebb is, meg úgy minden nap manapság. Már rég nem ugrál, nincs hol. Csak hol erre, hol arra tol. Nem tudom, hogy kibír-e még egy hetet. Mert én igen, de lehet, hogy neki viszont baromi kényelmetlen, és inkább szabadulni akar már... Porontyon (a netes fórum, amit szoktam olvasgatni) épp ma írta az egyik nő, hogy csak a cuccokért ugrott haza, meg megírni, hogy bent fogják, mert ideje szülni, elég nagy már a gyerek. És ő 7-re volt kiírva. Írtam is vissza, hogy tök jó neki:) Mert bár félek a szüléstől (bár nem gondolok rá, úgyhogy annyira nem), de azért lassan jó lenne már túllenni rajta. Mert ez így kényelmetlen már, és semmit nem tudok csinálni. Nekem se jó, Bencének sem, meg a leányzónak sem szerintem.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr785518457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása