Medellin 2008.11.26. 21:42

2. NST

Hi!

Hát, nem is tudom. Talán ma egy kicsivel összeszedettebb vagyok. Ma nem is feküdtem egész nap, mivel délelőtt, meg délután is volt programom:) Ma nem is mászott még ki a hasamból a kis királylány, bár amikor csuklott, az nem volt kellemes:) Ahogy ütemesen nyomogatott lefelé...

Bence éjszaka csodás volt, csak egyszer kelt fel!! És reggel is csak azután, hogy mi is felkeltünk! Annnnyira édes volt!! Apával ott rohangáltunk a lakásban, aztán egyszer csak azt látom, hogy 5 centire nyitva az ajtó, Bence meg tök csendben les kifelé:) Azt hittem a szívem megszakad, annyira kis bolond:) Helyben majd' összerogytam, hogy gyere ki aranyom, ki szabad jönni a szobából, csak este nem!!!:))) Ott állt, és csendben lesett ki, nehogy rajtakapjuk, mert ő ugye nem jöhet ki, akkor rá van szólva. Pedig az csak az estére érvényes, amikor el kell aludnia! És miután mondtam neki, hogy jöjjön ki, akkor kinyitotta az ajtót, és hatalmas vigyorral szaladt ki, hogy akkor ő most jön ki engedéllyel... Mit lehet ilyenkor csinálni, most komolyan?? Annyira édes! Annyira bolond! Hogy magyarázzam meg neki, hogy csak este nem jöhet ki? Hogy a déli alvás után, meg reggel nyugodtan?? Ő meg szépen betartja, és nem mer kijönni. Édes pici, bolond babám!

Délelőtt tornára mentünk, és Lívia is jött velünk! Nagyon tetszett neki is a foglalkozás! Meg Bencének is:) Ma kipécézte a 'szomszéd' anyukát, aki mellettünk ült, és ment huncutkodni:) Elbújt a háta mögött, és ha észrevette a nő, akkor kacagva rohant hozzám:) utána megint megkörnyékezte:) Nagyon édes volt:) Meg ma volt egy apuka is. Vele meg labdázni akart:) Mindig vitte, meg dobta neki a labdát:) Ma nem az anyukákat kínálta végig labdával, ma az apuka volt kitüntetve:) Semmi hiszti nem volt ma sem, nagyon élvezte az egészet.

Ebéd után 20 percembe telt elaltatni, és nem panaszkodom. Új ágyhoz képest nem is rossz eredmény:)

Délután meg vittem át anyuhoz, én meg mentem NST-re. A másodikra. Beégéssel kezdődött, ezt elmesélem. Megyek be az épületbe, a liftnél ott áll ifjabbik Barna, néha ő szokott vizsgálni, ha papa szülésen van. Köszönök neki, hogy "jó napot doktor úr". Ebből remélem egyértelmű, hogy tudom róla, hogy orvos, nyilván azért, mert jártam már nála, és felettébb gyanús, hogy pocakos mama rendelési időben megy a házba, és doktorként köszönti őt. Szóval, belépünk a liftbe, néz rám, kérdezi hányadik. Mondom jövő héten szülök. (Jó, ez a két hülye beszélget rész:) Mert gondoltam azt kérdezi, hogy hányadik hétben vagyok már ekkora hassal. Nem, nem erre értette. Ja, második gyerek! (Nem mintha nem tudhatná, első gyerekkel is voltam nála többször, szülés után is többször volt nálam kontrollon a szobácskámban). Néz rám? Negyedik emelet? Áááááá.... :))) Basszus, naná, hogy negyedik, hova a fenébe mennék ekkora hassal, rendelési időben? Nyilván nem itt lakom, ha egyszer ismerem őt, és a gyerekeim számáról csevegek neki... De szerintem ő hülyébb volt mint én, de azért mindkettőnk számára para beszélgetésként könyvelem el:) Mellesleg ő fejjel támasztotta a lift oldalát, mert kb. 2 napja nem aludt. Úgy is nézett ki.

Szóval, NST-n minden rendben, megkaptam a papírt, mehettem haza. Hétfőn ultrahang, szerdán utolsó NST, és ennyi. Mondtam Icának, hogy félek a szüléstől. Nem tudta értelmezni, mert szerinte a nők a harmadik szüléskor szoktak félni:))) Még jobb:) Nem csak én vagyok hülye:) Minél több gyereke van valakinek, annál jobban fél a szüléstől?:) Szép kilátások:) De mondta, hogy a második gyorsabb. Én meg mondtam, hogy állítólag fájdalmasabb. Mondta igen, a méhösszehúzódások szülés után jobban fájnak, majdnem úgy, mint vajúdáskor. Na mondom pazar, ezt nem is tudtam, én a szülés előtti vajúdásról beszélek. De akkor most lényegesen nyugodtabb vagyok:) Előtte, és utána is szarabb lesz, de legalább a baba hamar kiugrik:) De az is csak azért, mert második gyerekkel már nem rohan egyből be az ember, hanem amikor tudja az ember, hogy na, mindjárt jön! Mert akkor már ismeri a fájásokat, tudja, hogy mikor komoly. Tehát másodikkal szülni megy be az ember, nem vajúdni, azért gyorsabb:)) Azaz nem bent görcsöl, hanem otthon. De ha megnézzük, akkor lehet, hogy időben ugyanannyit vajúdott, csak helyileg más elosztásban. Úgyhogy én már nem hiszek senkinek:) Majd meglátjuk! Nézni fogom az órát, és megírom, hogy tényleg gyorsabb-e a dolog:)

Bence nagyon édi volt, mikor mentem érte, annyit röhögött, miközben sapkát próbált húzni rám! Ja, együtt indultunk ki a házból, mikor mentem NST-re, csak őt anyu eltolta sétálni ki  kapun, és viszont nem mentem utána, hanem kocsiba szálltam. Megint át lett verve:( És mikor hazaért anyuval, az volt az első, hogy körülnézett, hogy tuti otthon hagytak engem:) De nem voltam ott:( Bolond baba:) De egyre többet huncutkodik és nevetgél! Pl. öltöztetéskor. Húznám a fejére a ruhadarabot, de ő elkapja, magához szorítja, és vihog, hogy én vissza akarom szerezni a cuccot:) És jó játéknak tartja:) Édes:)

Este megint jobb időt futottunk. Végig bent voltam vele, és ma 1/4 9-re sikerült elaltatnom!

Na, most, hogy 10 óra elmúlt, megyek vacsizok egyet, és nekilátok tanulni a holnapi vizsgára...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr35518455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2008.11.27. 17:55:29

Jucika, ne hallgass senkire, mindenkinél más ez a dolog. Gondolj arra, hogy én kb. 40 perc alatt megszültem Dórit úgy, hogy előtte még részt vettem a kórházi terhestornán. És semmi nem fájt utána jobban, mint az első gyereknél! Ezek a hülye nők csak arra képesek, hogy ijesztgessék az embert...
süti beállítások módosítása