Hi!

Ma végre megint jól aludt. Egyszer kellett csak felkelnem hozzá 2-kor, utána reggeli 1/2 8-kor (!), majd fél 10-ig aludt. Vagyis én aludtam addig, majd bementem hozzá, hogy ideje felkeltenem ,erre megint frissen és fitten pattant fel, mint aki rég ébren van...:)

Lívia ma nagyon aranyos volt, áthívott minket ebédre:) Olvasta a blogon, hogy 2 napja poshadunk itthon, úgyhogy átjött értünk, hogy kimozduljunk egy picit:) Ebéd után meg visszahozott minket, mert Bence is fáradt volt már, le kellett fektetni. Aludt is 4-ig, akkor is én keltettem fel... Úgyhogy most fél 10 van, de még mindig nyüszít az ágyában, és megőrülök... Több, mint fél órát voltam bent vele, de nem akar elaludni, semmi pénzért. Sőt. Egyre nyűgösebb emiatt. Pazar.

Nagyon pocok volt ma délután:) Már igazi 'nap fénypontja' neki, amikor apa hazaér:) Ma olyat csinált, hogy nyílt a kapuajtó, meg kulcscsörgést hallott, úgyhogy kirohant a nappaliból, és nézte az ajtót:) De akkor még nem apa volt...:) Amikor apa jött, akkor is szaladt ki, és ilyenkor mindig nagy móka kezdődik:) Szegény apa kezében még a táska is ott van olyankor, de Bencét kell kergetni, meg kukucsolni kell vele, meg bújócskát játszani:) És ha egy percre is eltűnik, akkor Bence rohan utána nagy vidáman:) Kis pocok:)

Ma elmentünk közösen játszóházba délután. De csak kicsit, mert 7-ig van nyitva, úgyhogy alig voltunk egy bő fél órát. de azért élvezte nagyon:) És képzeljétek, félt egy hintalótól! Vagyis hintaszamártól! De nem nyugodott bele, addig járkált körülötte, meg hadonászott neki, míg végül hozzá nem mert érni:)) A végén már markolászta a szamár pofáját, meg lökdöste, és felbátorodott nagyon, hogy ő milyen ügyes, nem szaladt el, és tényleg nem eszi meg semmi:) Ilyet is ritkán látok. Általában nem fél semmitől. Még csak egy eset volt, amikor a Reniéktől kapott nagy plüss kutyát. Ahhoz se mert hozzáérni eleinte.:)

Volt egy kislány is lent, Kamilla. Elég nagy és ügyes lány volt, meg mondott is ezt-azt, erre kiderült, hogy csak 2 hónappal idősebb Bencénél! De vagy fél fejjel nagyobb volt nála majdnem! És alkatra se volt már babás, hanem kisgyerekes. Hosszú lábak, már nem párnásak, stb. És nagyon mosolygós, meg barátságos volt. Bár így visszagondolva inkább Süvi érdekelte, nem én, vele volt barátságos...:) De olyanokat csinált, hogy pl. beletette a kutyust a játék babakocsiba, és tolta. Jó, tudom, ez nem egy nagy szám, de nem hinném, hogy Bence ezt tudná, vagy értené, hogy akkor ez most mi, és miért. Meg Kamilla tudott már bukfencezni is. Meg csomó szót, vagy szótagot tudott, amit azért konkrét megnevezésre használt. És csak 2 hónap különbség... Vajon Bence miket fog tudni 2 hónap múlva??

Holnap megyünk függönyt venni a gyerekszobába + anyuéknál fog aludni.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr245518331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása