Medellin 2008.07.16. 21:17

Kirándultunk

Hi!

Ma nagyon jól aludt Bence! Csak 2-szer kellett felkelnem hozzá egy picit! És fél 8-kor én keltem fel, hogy mi van már, még nem is reggelizett... Aztán fel is keltem, adtam neki tejet, és aludtunk tovább. Utána negyed 10-kor keltem, szintén nagy csodálkozva, de fél 10-kor felkeltettem a csöppemet, nehogy ne legyen alvás délután, meg este... Ilyen is ritkán van.

Utána szaladtunk szegény állatkákhoz, akik már elég éhesek voltak, aztán ott is töltöttük a délelőttöt anyuéknál. Meg ott is ebédeltünk. Közben fültanúi (és utólag szemtanúi) voltunk egy frontális ütközésnek a szomszéd háza előtt. Ment a sikítozás,meg a k***a anyázás rendesen. Zengett bele az utca. Egyébként hihetetlen történet, kinéztem az utcára ugye: az utca mindkét oldalán parkolt autó (szabályosan), tehát középen csak egy közlekedő autó fért el. Ezek meg nem engedték el egymást, és szépen frontálisan ütköztek. De az egyik oldalon csak egy kocsi parkolt amúgy, úgyhogy egy kocsinyi helyen kellett volna az egyiknek elengedni a másikat. És az utcában 30-as korlátozás van. Úgyhogy sikerült kettővel összeütközniük frontálisan. Csak gratulálni tudok. Főleg az utána lévő kulturált tárgyaláshoz is. Majd, egy óráig álltak ott rendőrt várva, a buszoknak meg ki kellett tolatniuk az utcából és más irányba menniük...

Na, de ne térjünk el a blog eredeti tárgyától, azaz a gyermektől! :) Hazahoztam, majd lefektettem aludni, és aludt 3-ig. Utána hármasban apával kimentünk a Lágymányosi-öbölbe. Addigra pont elment a nap, meg szél is volt, de nem volt hideg és nem is sültünk meg:) Bence megint mászkált sokat, de a játszótér játékai nem érdekelték. És neki is volt karambolja! A játszótérnél volt egy kislány is, másfél éves, szintén kis szöszke, kék szemű, pici baba. Kicsit magasabb volt, de kisebb volt a feje, meg mindene:) Bence mindenkinél nagyobb arányaiban! Szóval, ez a kislány épp szaladt anyukája felé a járdán balról jobbra, Bence meg éppen szaladt tőlem a játszótérre keresztbe a járdán, és középen ütköztek. De komolyan, centire kiszámítva! Egyik rohan erről, másik arról, egyik se néz körül, aztán bumm!:) Bence borult jobbra, kislány esett rajta keresztül hasra, és ott volt a káosz a járda közepén:) Kiscsaj mint a rugó felpattant, és ordítva rohant anyja lábához, majd visított még percekig, Bence meg megfordult és négykézláb visszacsoszogott a járda szélére, kicsit tanácstalanul, hogy akkor most mi van:)) Nem ütötték meg magukat, a kislány is csak megijedt inkább:)) Bence meg leste, hogy mit is csinál a földön, és ki is ordít mögötte, és miért:) Majd felállt, és visszament a játszótérre, míg a kislány még mindig anyja ölében zokogott:)) Mi meg sajnáltuk és mosolyogtunk az eseten (az anyuka is:) De tényleg mókás volt - így, hogy nem ütötték meg magukat.

Ez volt a mai esemény, amiről be tudok számolni. Itthon már nem volt semmi, nézett mesét, majd 8 körül bedugtam az ágyba. 9-re aludt el...

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr35518321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása