Medellin 2008.07.12. 21:07

Újabb probléma:)

Hi!

Ma hihetetlenül pocsék éjszakánk volt. Fel kellett kelnem hozzá, 2-kor, 3-kor, 4-kor, majd 4-től 6-ig ébren voltunk, majd 6-tól 8-ig aludtunk még két órát, és ennyi. Én 6 órát aludtam sok részletben, Bence kicsit többet, de nem túl jól. És nem tudtam mi a baja! De legalább reggel kiderült. Székrekedés. Ez is megvolt:) Reggel a frászt hozta rám. Szépen mászkált, játszott, aztán lemerevedett, befeszített, és nekilátott keservesen sírni... Én rögtön felkaptam, mert láttam, hogy v.mi nem stimmel, és reszketett a karomban. Azaz remegett a karja, úgy feszített. De mindez csak pár másodpercig tartott, utána büdös lett:))) Nem akarom ecsetelni, de nem tudom hogy jött ki az a pici fenekén... Nem is csodáltam az esti hisztit, tuti akkor is kellett már, csak fekve nem ment, meg amúgy sem, meg egész nap nem kakilt előtte... Ma viszont 3 ilyet is produkált hasonló nehézségek közepette. Pedig nem ettünk semmi olyat. Ellenben evett sárgabarackot, meg málnát... Úgyhogy még egy dolog, amit felírhatok a listámra, ami lehetséges ok lehet, ha sír és nem tud aludni...:)

Délelőtt átmentünk anyuékhoz, és le is fektettem 11-kor Bencét, mert énekelt. Ha énekel az azt jelenti, hogy vagy fáradt, vagy 'feszült' és így nyugtatja magát. De mivel nem aludt éjjel sokat, gondoltam, hogy az előbbi. 2 és fél órát aludt!!!

Utána ebédeltünk csomót; nem is értettem, hogy fér bele ennyi:)) Bár délelőtt mindent kipakolt, úgyhogy csinált helyet:) Megette a fél tányér levesemet és az összes gyümölcsöt ő ette meg belőle + evett csomó fasírtot és főzeléket. Meg uzsira még gyümit, meg még fasírtot kenyérrel...:))

Aztán anyu kicsit megfürdette a medencében. Nekem még ahhoz is túl hőség volt, hogy elhagyjam a házat...:) Amúgy Bence egész délután rajtam lógott, nem lehetett tőle mozdulni. Tipikusan az az eset, amikor lépni nem tudok, mert átöleli a lábam, néz fel rám, nyüszít, és nem ereszt el:) Miközben nekem teli mindkét kezem, mert pl. épp az ebédet akarom az asztalhoz vinni...:)

Késő délután még gondoltam, hogy leviszem a térre, de aztán fáradtnak tűnt. Elvégre fél 2 óta volt ébren. Máskor még nem is alszik akkor. Ennek ellenére persze fél 9 volt mire elaludt...

Ma vettem észre, hogy eltört a babakocsi egyik csatja. Tegnap amikor hajtottam össze a kocsit, hallottam is v.mi roppanást. Valami zsinór is megteszi majd, csak el ne felejtsek vinni le holnap...

Amúgy iszonyat édi, rengeteget dumál, hangutánoz, simán utánoz, és etet! Meg tudok veszni tőle:))) Leesik egy morzsa miközben etetem, ő már kapja is fel, és gondosan gyűri bele a számba:)) Vagy a tányérból lop ki valamit, és tenné a számba:) Persze ha finom falat, akkor a sajátjába is, úgyhogy nekem ma a kenyérhéj jutott:))) És néha meg csak úgy tesz! Az összecsippentett két kis ujját gondosan odaemeli a számhoz, majd elereszti a semmit, és visszakapja a kezét:))) És ezt sokszor eljátsza etetéskor:))) Meg kell zabálni:)) Az apja azt tanítgatja neki, hogy "pip", aminek nincs sok értelme, de próbálja utánozni:) Ha látnátok a kis száját!! :))) Összeszorítja először, nagy rákészülés, utána jön a pip-tip-bip, meg minden hasonló:))) De a lényeg, hogy a hangsúly és a hangfekvés azonos legyen kb:))) A betűk már nem is számítanak, csak kb. olyan legyen:)) Olyan édes hangja van:)) És ahogy mondja! :))) Meg ilyen "pötyi-pötyi" szerűség is mond:) Csak úgy:) Miközben dumál:) Na, azt is hallani kéne:) Jól mondta ma anyu, fel kéne venni ezeket a hangokat:) Kellene egy diktafon. A telefon csak keveset vesz fel, és nem túl jó minőségben:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr455518317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Livia 2008.07.13. 20:24:52

Adhatok egy diktafont, hogy megörökítsétek angyalkánkat
süti beállítások módosítása