Medellin 2008.07.06. 21:40

:(((

Hi!

A mai napon csúnya baleset történt, Bence legurult a lépcsőn:(( Kint málnáztunk a teraszon, ő elment a terasz bezárt ajtaja felé, és pár másodperc múlva már csak azt hallottam, hogy zuhan le:( Ne tudjátok meg azt az érzést, amikor felpattan az ember, és azt látja, hogy az egy éves babája, - mint a filmekben a kaszkadőrök - gurul lefelé a lépcsőn... Nem tudom hogyan nyitotta ki az ajtót, de valószínűleg ahogy az kinyílt, és kapaszkodott belé, úgy el is vesztette az egyensúlyát, és esett a nyíló kapu után. Mert magától nem mer lelépcsőzni, ha meg mégis, akkor kapaszkodva. Nem gurult az aljáig, csak a feléig, de ami ordítás utána jött:(( És utána ne tudjátok meg, hogy milyen érzés, amikor végre elemeli a fejét a vállamról, és azt látom, hogy csupa vér a vállam meg a gyerek szája... De megnyugtatásul közlöm, hogy megvan az összes foga, a csontjai épek, nincs rajta se zúzódás, se folt, valószínűleg csak ráharapott a szájára, és hamarabb megnyugodott, mint amikor a játszótéren borult el Dáviddal. Tehát kutya baja, mint a gyerekeknek általában. Gondolom, ahogy nő, úgy éri majd egyre több baleset. Esetleg még az ügyeleten is ki fogok kötni vele valamikor, úgyhogy nem árt erre felkészülni. Pl. leesik egy fáról, amire felmászott, mint a gyerekek általában... Úgyhogy vagy kezdhetek aggódni, vagy aggódás helyett inkább lelkileg felkészülni:) Elképzelhető, hogy 20 év múlva ejtőernyőzni akar majd, vagy messzire autózni, vagy repülőre szállni, stb...:) Mindig lesz miért izgulnom:) Most a lépcsők a mumusok...:)

Amúgy nyugodt napunk volt, anyuéknál voltunk egész nap. Ettünk mindenfélét, aludt nagyot, kakilt sokat a barack miatt, és a szokásosak.

Este meg kb. másfél óra volt, mire elaludt. Én néztem volna a Jégkorszak2-t, de helyette mindig rohanhattam be hozzá, olyan nagyon sírt. Amikor bent voltam, akkor persze nem. Csak épp nem is aludt. Ha meg magára hagytam, hogy aludjon, akkor meg kezdte újra az ordítást...

Holnap Süvi már szabin van, úgyhogy úgy néz ki, hogy holnap családilag kinézünk a Lágymányosi-öbölbe. Mi már voltunk ott Bencével, most apának is meg fogjuk mutatni:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr75518313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása