Hi!

Még leírni is rossz: tegnap 11-kor aludt el! 8-kor tettem ágyba, és 11-kor aludt el! Nem volt egy vidám este... Hajnalban 5-kor, meg 6-kor is felkelt, de nem kapott reggelit, csak egy kis vizet. Azzal el is volt fél 9-ig, akkor reggelizett, és még 9-ig aludt. Persze nem evett sok reggelit. Még mindig nem. Pedig most már kakót készítettem neki, hogy az majd tuti ízlik neki!

Napközben anyuéknál voltunk, és ma is sokat hisztizett. Anyuéknál mindig sokat hisztizik, ha én is ott vagyok. Ha nem vagyok ott, vagy láthatatlan vagyok, akkor nyugton van. Itthon is nyugton van. Nem értem én ezt. Kinek produkálja magát? :) Még ma sem volt normális széklete, bár tény, hogy azt a szénport sem adagolom túl sűrűn neki... Idáig egyszer kapott, de akkor sem ette meg az összes almát, amibe belekevertem. A rehidratálót kapja éjszakánként, de arra meg nem is lenne szükség, mert iszik eleget.. No mindegy. Ha nem lesz több vírus benne, akkor visszaáll minden a régibe. Még nem gyógyult meg teljesen. És a vírusok léte amúgy szerintem független a szénportól...

Ma olyan okosakat csinált már megint! Általában azt csinálja, hogy eldobja a cumisüveget, ha nem akar többet inni. Ma már szépen leguggolt, és letette a földre. Meg a poharát is. Szép gondosan, hogy jól megálljon a talpán:))) Sőt, egyszer feltette a konyhapultra! Nagyot kellett nyújtózkodnia, de sikerült:) Annyira édes volt! :) Meg kiszórta (megint) a macskatápot (szárazat) a dobozból, de utána segített visszatenni!! :)) Ott csipegette fel őket egyesével, meg kereste, hogy hol van még, és rakosgatta bele a dobozba:) Segített nekem:)) Úgyhogy nagyon kis pocok volt!

Ma megint anyunál alszik, mert reggel korán megyek vérvételre, meg EKG-ra, és nem tudom vinni magammal. És nem tudom mikor érek haza, úgyhogy Süvire sem tudom bízni, mondván hazaérek mire munkába kell mennie... Úgyhogy majd kórház után megyek érte. Délután meg védőnő:))) Végre:) 3 hét után vajon sikerül-e bejutnom hozzá?:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr945518280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása