Medellin 2008.04.27. 20:42

Kerti mulatságok

Hi!

Ma éjszaka pocsékul aludt a kis csillagom. Lehet azért is megy most szét a fejem... 1 (akkor feküdtem le) és 6 között kb. 4-szer kellett felkelnem hozzá + egyszer a macskához, aki reggelizni akart. Nem volt túl mókás.

Napközben anyuéknál voltunk, főleg kint a teraszon, meg lent a kertben. Sőt! Anyu még babakocsival is elvitte sétálni, míg mi bevásároltunk Süvivel, úgyhogy ma egész nap levegőn volt. Késő délután még Lulu is hátra volt engedve, úgyhogy mókás volt:) Mindig ment megszagolni Bencét, aki bár érdeklődött, de ilyenkor mindig elfordult, meg elmenekült:) Túl nagy és túl gyors a kutya neki:) Szerintem még nem tartja biztonságosnak:) Tetszik neki, meg érdeklődik, meg nem fél tőle, de amikor hirtelen ott terem a kutya mellette, az azért láthatóan zavarja. Nem tud felkészülni rá. Meg pici:)

Megtaláltam ma egy lovagot is a terasz alatt. Van 2 máltai lovag a cserépkályha párkányán, amivel Bence szokott játszani. Ma megyek le a kertbe, és ott fekszik az egyik lovag arccal lefelé a földön. Bence levette a helyéről, kivitte a teraszra, és lehajította róla. És senki nem látta, hogy mikor és hogyan. Csak úgy titokban csinálta!:) Szegény jó lovag:)

Meg azt vettem ma észre Bencén, hogy nem akar lépcsőzni. Vagy bármilyen szintkülönbségről lelépni. Még segítséggel se nagyon (lépcsőn persze idáig is úgy közlekedett, meg még fog is). Valahogy rájött, hogy az még nagyon nem megy neki, úgyhogy felesleges szenvednie vele, mert az esetek 85%-ában borulás az eredmény. Mert ugye - a kis kos - idáig minden helyzetbe gondolkodás nélkül rohant bele, aztán borult. De most rájött, hogy ez még akkor se megy neki, és bár nem örül neki, de nem erőlteti, inkább nem csinálja. Még azt is kétszer meggondolja, hogy a kövezetről lelépjen-e a fűre, ami 5 centi szintkülönbséget (se) jelent:) Félti a kis pelenkás fenekét:)

Holnap megyek ultrahangra. Most pedig ledőlök, mert szétmegy a fejem.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr535518250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása