Medellin 2008.03.17. 20:14

Nem az én napom

Hi!

Pazar éjszakánk volt, Bence semmit nem aludt! Már este is 5 percenként kellett bemenni hozzá, de később is... Valószínűleg front van. Persze ennek ellenére már 6 előtt felkelt, és nem is aludt vissza, de 8-ig ordított az ágyában, mert nem vettem ki. Kicsit fáradt voltam még... És délelőtt is 40 percet aludt! Délután meg csak 25-öt, mert felkelt a kaputelefonra... De délután később aludt még 40 percet, úgyhogy azért így már elmegy...

Délelőtt leszaladtunk a játszótérre, ahol Bence felszántotta a fél játszóteret:) Ugyanis telefonom volt, nem tudtam a kezét fogni, úgyhogy ő elindult négykézláb:) Homokos, kavicsos terepen:) De élvezte! Csak utána mit söpörtem le róla... Meg otthon is még...:) Mondjuk nem érdekes, gondolom 6-8 éves koráig ott fog ülni a homokozóban, és minden nap ilyen lesz:) Ideje elkezdenem hozzászokni a gondolathoz:) És milyen koszosak voltak a kis ujjai, meg körmei! :) Édes:)

A telefonom amúgy a konditeremtől jött, baba-mama torna ügyben. Még nem találtak embert, nem lesznek most órák, de Heni óráira bemehetek, és persze a bérletemet is hosszabbítják, ha arra van szükség! Nagyon aranyos az Ildi, a főnökasszony, ő hívott. Meg mint jó marketinges, rámutattam, hogy hol kéne reklámozniuk a baba-mama tornát:) Felajánlottam, hogy elviszem a védőnőhöz/doktornőhöz (egy épület) a reklámjukat, és kiteszem a táblára:) Úgyhogy készít egyet erre a célra, és nagyon örült az ötletnek:) Elvégre hol fordul meg minden egyes babás anyuka Őrmezőről...

Bence egész nap gyalogolt, lepakolt, kipakolt mindent, tologatta a kisasztalt, és egész nap rosszalkodott! 10 percre rá, hogy felporszívóztam, kigyomlálta a növényt. Kipakolta a fiókokat. Hajj...

Délután átvittem Líviáékhoz, mert én közvéleménykutatásra mentem. Nem tudom említettem-e már. Bébiételes kutatás volt, 4000 forintos vásárlási utalványért cserébe. Persze... persze. Nem így történt. Odamentem (4 buszjegy), felvették az adatokat, 13 nőből leszűrtek 10-re, és búcsút intettek nekem (is). Bár azért kaptunk egy zacskó ajándékot, ami szerintem volt vagy 2000 forint értékű cucc. Nestlé termékek, babatej, zöldséglé, gyümölcslé, bébidesszert, kakaó... Úgyhogy végülis nem jártam rosszul, és nem is kellett 2 órát eltöltenem ott. Hogy mi alapján szelektáltak ki hármunkat, arra csak azt a választ kaptam, hogy sok szempont figyelembevételével:)

Aztán még az is történt - bár ez nem függ szorosan össze a napló céljával, azaz Bence krónikájának megírásával - hogy szerdától nem dolgozom. Megköszönték eddigi tevékenységemet, és ennyi. Na igen. Új főnök, új főnök-embere:) Úgyhogy néznem kell valami más lehetőséget, mert én aztán nem jövök ki a Gyed-emből, nem tudom más hogy van ezzel. Ha tudtok valami alkalmit, otthonról végezhetőt, akkor ne habozzatok szólni!

Bencus 8 előtt kicsivel aludt el, és remélem ma jobban fog aludni! Holnap találkozunk Zsuzsival és Mátéval, mert most egy hétig itt lesznek Őrmezőn!

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr65518205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dóripóc 2008.03.18. 15:41:27

OTTHON VÉGEZHETŐS MUNKÁT találtam tegnap a profession-on. Hjajj, hát ezt e-mailben is megírhattam volna:) Meg is írom:) Bence meg huncut rosszalkodó kisfiú, és persze hogy szereti bosszantani anyát:)))
süti beállítások módosítása