Hi!

A tegnap esténk egész jól indult, egyszer sem kelt fel! 3/4 2-kor először, de onnantól.... Mint előző este. És megint korán kelt, és megint nem akart visszaaludni. Azaz lehet aludt még egy picit, mert én reggeli után ágyba tettem és visszaballagtam a másik szobába, de az is lehet, hogy csak csendben rendetlenkedett. Ugyanis, amikor 3/4 7-kor bementem a hisztijére, akkor minden jel arra utalt. Nyúlok be érte, hogy kivegyem - csupa víz az egész ruhája!! De nyaktól zokniig! A frász jött rám, hogy megfázik, mióta áll csupa víz ruhában, és miért csurom víz a ruhája egyébként is??? A cumisüveg ott hevert az ágyban, levette a pelenkázólapról, de alig hiányzott belőle valami, mert emlékszem, hogy nem volt teli. Ott csodálkoztam, hogy ilyen kevés vízzel hogy tudja így átnedvesíteni mindenét?? Vagy bepisilt?? Nyaktól zokniig?? Gyorsan takaróba csavartam, és vittem átöltöztetni. Levetkőztetem, na mondom, tisztába is teszem, kakis. (Extra bónusz, hogy az egyik éjjeli tisztábarakásnál is éreztem (szagról), hogy teli a pelus kakival. Pedig mindig reggeli után szokott! És a tök sötétben pelenkát cseréltem rajta, csak úgy érzésre - lényegében csukott szemmel - törölgettem meg a kis fenekét:) De sikeresen, mint reggel kiderült:) Tehát, pelenkát kell cserélni, megyek vissza a popsikenőcsért. Hol a kenőcs? Sehol. Hopp, itt a teteje a földön! Hol az alja? Már a tégely? Végül megtaláltam az egyik plédbe belecsavarodva, az ágyban. Üresen!!! Több, mint félig volt még tegnap este! A ruhája nem csupa víz, hanem csupa popsikrém volt! De úgy, hogy tocsogott benne!! A kis kezével kikapart belőle mindent, azaz tényleg MINDENT, és nem tudom mit csinált vele Megette?... Szétkente a ruháján.... Lepedőn... Takarón... Mindenen ami elért... Úgyhogy jövő héten mehetek a dokinénihez új krémet feliratni, holott ez kb. több hónapos adag volt még:) Akár fél éves is, mert csak kaki után, és az esti fürdés után krémezem be. Pisi után nem. Úgyhogy boldog voltam, jól indult a reggel:)

Nem akartunk túl korán zavarni szombat reggel, így csak reggel 8-ra mentünk át anyuékhoz:) Dédinek is bemutatta, hogy milyen ügyesen tud járni! De még mindig azzal a legboldogabb, ha kacagva rohanhat fel a lépcsőn! Megint volt balhé a DVD- és könyvtologatásból, meg a dohányzóasztal betámadása miatt. Ma is felborította a kályhatisztító-készletet. Ilyen pazar piszkavasak, jó nehezek, meg csörömpölősek.

Délelőtt aludt másfél órát, délután csak 40 percet. És nagyon hisztis volt délután, már komolyan majdnem arra gondoltam, hogy valami baja van, mert ez nem normális! (Lehet a popsikrém a hasában? Remélem nem.) Aztán délután anyu elzavart gyereket levegőztetni, mert már megint önző voltam, hogy tv-t nézek, nem a gyereket viszem levegőre (csak kíváncsi voltam, hogy mi történik a városban, kit dobálnak meg tojással, meg ilyenek:)) Úgyhogy fogtuk Lulu kutyát is, és sétáltunk. Bence Lulut nézte, Lulu meg inkább a babakocsi felé se nézett:) Majd megszokja. Bencét is, kocsit is, de még kell pár év hozzá:))

Amúgy ezek sem érdekes dolgok, nagyon nem történt semmi a reggeli krémes sztorin kívül. Ma anyuéknál alszik ismét, mert nekem programom volt, de nekem kellett fürdetni, vacsoráztatni, meg altatni mielőtt elmentem. Röpke 55 percbe telt, míg végre elaludt:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr705518203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása