Medellin 2008.03.12. 20:55

Vidám baba

Hi!

Elmondom miért jó kismamának lenni (többek közt). Ha ma valaki felhívott volna, és megkérdezi mit csinálok, akkor valószínűleg az alábbi választ kapja: A hátamon fekszem, és boldogan tapsikolok...:) Ez mondjuk nyilván nem egy hétköznapi, mindennapos válasz, hacsak az ember nem egy elmegyógyintézetbe telefonál be:) Meg úgy gyerek előtt sem volt szokásom csak úgy, pihenésképpen, vagy szórakozás céljából a hátamra feküdni a földön, hogy tapsikoljak. Fülig érő szájjal!:) De gyerek mellett ezt is lehet, és tényleg jó móka!:) És akkor közben felmászik a hasamra, meg rámfekszik, meg megharapdál, meg leül mellém, és ő is fülig érő szájjal tapsikol, és boldogok vagyunk mind a ketten:) De ehhez tényleg kell egy baba:)

Hú, ma is milyen rosszcsont gyermekem volt! Rátalált az egyik szekrényre, amit idáig még nem fedezett fel. Volt benne többek közt 2 kis fém 'bőrönd', amiben a belga mobiljainkat kaptuk. CD tárolásra alkalmas elválasztókkal, bár ez lényegtelen adat. Na, ezeket húzkodja ki és szereli egész nap. Meg csapkodja. Tehát, kimentem kávét felrakni munkához, mert úgy láttam, hogy Bence épp nagyon el van foglalva. Kis idő múlva gyanúsan fülelek, hogy nagyon nagy a csend. És az sosem jelent jót, mert mindig mozgásban van, csapkod, dünnyög, gagyog, stb. Bemegyek, és mit látok? Ül háttal a bőröndöknek, és térdig ér már körülötte a virágföld. Mert persze nem szabad, de mostanában nem is kellett rászólnom, de azért csak odatalált... És persze egy hang nélkül alkotott, hátha titokban marad, hogy ő volt! Csak akkor van csend, ha rosszat csinál! Úúúgy tudom már! :) Tehát gyerek nyakig föld, keze, arca, mindene. Bár a szájában nem volt semmi, valószínűleg csak megkóstolta, majd kiköpte. Boldog voltam persze:) Tegnap porszívóztam, meg mostam fel...:)

Meg olyan ugrálást csinált a nyitott szekrénynél is! Úgy viselkedett, mint a kiskutyák, mint amikor játszani akarnak! Ugrált, kacagott, úgy tett, mintha fel akarna mászni a szekrényen menekülés közben (előlem menekülve persze), aztán nézett hátra rám, és kacagott, meg megcsapkodta a törülközőket (ott tárolom őket), utána megint kacagás, leskelődés. Tisztára, mint aki fogócskázni akar, és teljesen be van indulva, hogy el ne kapjam, és kacag ettől a jó mókától:)))

Meg olyat is csinált, hogy feküdtem a földön, ő meg megint épp nagyon boldog volt valamitől, és gyorsan hátranézett, hogy lássa, hogy én is örülök-e, vagy valami, és ott kutatott a szemével, mire rájött, hogy most nem fel, hanem le kell nézni:) És egy percen belül ezt 3-szor is eljátszotta:)) És akkor mindig örült, hogy láttam, hogy ő vidám, és utána megint elfordult:)

Tegnap este csak a fél vacsiját ette meg, és állítólag ma is! Bár azt nem állítanám, hogy nincs étvágya, de most úgy látszik kevesebbel is beéri:)

Egyébként büszkén mondhatom, hogy ma is tündérke volt, rendesen aludt napközben is! Ja, alvás! Éjszaka! Este ugye átvettem Dóritól a felügyeletet. Lefekvésig egyszer sem kelt fel!!! Sőt!! Fél 4-kor kelt fel először! Sőt! Összesen 3-szor kelt fel hajnalban, és ebből 2-szer mentem be hozzá. Mindkétszer aludt mire beértem (5 másodperc), egyszer meg be sem mentem, csak füleltem, és nem hallottam irányából több hangot! Lehet csak álmában beszélt:)) Úgyhogy nagyon-nagyon elégedett vagyok ezzel is! De igazából már rég véget ért a rövid hisztis korszaka, minden nap egy angyalka mostanában! És úgy tud ölelni! Ma pl. forogtam vele, míg a karomon ült, hogy jól elszédüljünk. És két kézzel fogott szorosan, miközben fülig ért a szája:) Nagyon vigyáz a kis pelenkájára:)

Holnap torna, a marketingessel!:) Majd beszámolok:) Szerintem egyedül leszek, mert Kata fodrászhoz megy, a többi lány (nő) meg teljesen véletlenszerűen esik be órára.

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr395518199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása