Medellin 2008.03.08. 22:35

A kulcscsomó

Hi!

Szegény Bence szörnyen rosszul aludt! Szegény Dóri nem tudta lefektetni tegnap délután, míg vigyázott rá, így valószínűleg teljesen túlpörgött (3 óránként szokott aludni, most kimaradt egy alvás, és 6 óra telt el két alvása közt), és egész éjjel visított:( Utána reggeli után még szerencsére visszaaludt egy kicsit, de utána sem vettem ki, hogy aludjon még, mert én fizikailag képtelen vagyok megmozdulni. Ezért még 2 órát üvöltött az ágyban egyhuzamban, utána már én is kb... Szegény úgy hüppögött még 10 percig miután kivettem, hogy rángott az egész teste! Már fuldoklott a sírástól, taknya-nyála egybefolyt (2 óra hosszú idő...), de tényleg képtelen voltam kivenni! Úgy ki voltam merülve, hogy csak feküdni bírtam, de azt nagyon:) Ááá, kis pockom, akkor olyan mérges voltam rá, amikor meg kiszedtem, akkor meg úúúgy sajnáltam:) Hogy milyen gonosz vagyok, hogy ott döntögetem, meg lökdösöm, hogy feküdjön, ne álljon, miközben ő visít. És órákig. Hát igen, előfordulnak ilyen éjszakák is:)

Aztán napközben anyuéknál voltunk, meg elvittem Bencét és Lulut sétálni. Bence nagyon édi volt:) Miután megunta a játékát és nyűgösködni kezdett, odaadtam neki a kulcscsomómat. Azt imádja. Lassan már rozsdásodnak a kulcsaim... Tehát, egy ideig rágogatta a kulcstartót, után kilógatta az egészet a kocsiból, kicsit rázta, majd ledobta. Én meg felvettem, és visszaadtam neki. Ő megint rázogatta, majd megint kidobta. Ezt még eljátszottuk párszor (méterenként), majd nem adtam neki oda kulcsot. Akkor meg nekilátott hisztizni, és nyújtogatta a kezét, hogy kéri. Odaadtam, majd megint rázogatás, és megint kidobta. Akkor megint nem adtam neki oda, megint kérte (nagyon), és megint ugyanez...:) Jó, egy idő után a zsebemben landolt a kulcs, de azért jól szórakoztunk:) Mármint én is; szerintem ez tök mókás:)

Most este meg Líviáéknál alszik (remélem - azaz tuti ott, de remélem alszik is:)) 7-re vittem át, már akkor fáradt volt kicsit, remélem időben le tudták fektetni. Anya meg ment bulizni, lévén szombat este van...:)) (Nagy buli volt, ha megnézitek a bejegyzés időpontját, 10-re már itthon is voltunk Süvivel - bár két különböző helyen voltunk:))

Holnap reggel meg megyek a kis csöppért, meg megint anyuéknál leszünk, meg megyünk persze szavazni! De azt Bence nélkül:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr305518195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása